Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Γκορτσος.... Γκορτσος.....

Γύρισαν στην εποχή της…”μαγκούρας”! – Επιχειρηματικός “δάκτυλος” σε μικρό Δήμο της Μεσσηνίας! 16/03/2014
ekloges dimotikes01Ω­μή πα­ρέμ­βα­ση σε βά­ρος πο­λι­τών και μι­κρο­μα­γα­ζα­τό­ρων, πραγ­μα­το­ποι­ούν οι “άν­θρω­ποι” με­γά­λου ε­πι­χει­ρη­μα­τί­α προ­κει­μέ­νου να μη ε­νι­σχύ­σουν το συν­δυα­σμό άλ­λου υ­πο­ψη­φί­ου, α­πό αυ­τόν που ί­διοι ε­πι­θυ­μούν!
Η τα­κτι­κή αυ­τή θυ­μί­ζει άλ­λες ε­πο­χές, τό­τε που οι εκ­βια­σμοί, οι α­πει­λές και οι.­.. μαγ­κού­ρα ή­ταν α­να­πό­σπα­στα κομ­μά­τια της ε­κλο­γι­κής δι­α­δι­κα­σί­ας!
Οι.­.­.”μαγ­κου­ρο­φό­ροι” εί­ναι γνω­στά πρό­σω­πα και στε­λέ­χη ε­πι­χεί­ρη­σης, ό­που η συ­νή­θως “ευ­γε­νι­κή” προ­σέγ­γι­ση των πο­λι­τών, α­φή­νει να εν­νο­η­θεί πως βρί­σκον­ται σε δι­α­τε­ταγ­μέ­νη υ­πη­ρε­σί­α!
Εί­ναι ό­μως σχε­δόν βέ­βαι­ο πως το “α­φεν­τι­κό” μπο­ρεί να έ­χει .­..με­σά­νυ­χτα α­πό τις πρα­κτι­κές των υ­παλ­λή­λων του. Εί­ναι ό­μως στην μι­κρή κοι­νω­νί­α γνω­στό πως τα ά­το­μα αυ­τά εί­ναι οι “εξ α­πόρ­ρη­των” του ε­πι­χει­ρη­μα­τί­α. Έ­τσι εί­ναι δυσ­δι­ά­κρι­τος ο εν­το­πι­σμός για το αν το κά­νουν αυ­το­βού­λως ή κατ´ εν­το­λή του ε­πι­χει­ρη­μα­τί­α!
Κα­λό εί­ναι οι με­γά­λοι ε­πι­χει­ρη­μα­τί­ες που δεν έ­χουν λό­γους πα­ρέμ­βα­σης στις ε­κλο­γές και μά­λι­στα με τέ­τοι­ες με­θό­δους, να .­..συ­στή­σουν στα στε­λέ­χη τους να μεί­νουν έ­ξω α­πό τα.­..πά­θη τους.
Ας αρ­κε­στούν στην.­..ζη­τια­νιά για οι­κο­νο­μι­κή ε­νί­σχυ­ση των “ε­κλε­κτών”, η ο­ποί­α είναι  ψεύτικη αφού δεν κοστίζουν οι εκλογές τόσα που λένε.
Zorroastris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου