Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Λαμπρόπουλος - Σαμπαζιώτης δεν δείπνησαν με Σαμαρά...


Λαμπρόπουλος - Σαμπαζιώτης δεν δείπνησαν με Σαμαρά...
           Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015    
Ο ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ “ELITE
Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για δείπνο με τον πρόεδρο του κόμματός τους, Αντώνη Σαμαρά, στη μαρίνα της Καλαμάτας. Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, πήγε στο δείπνο, αν και…
…κανείς δεν ήταν σίγουρος για το τι θα κάνει… Οι πληροφορίες λένε ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας είχε προσκληθεί το απόγευμα σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο «Elite» και ενώ είχε δηλώσει ότι θα πάει να μιλήσει με τον Αντώνη Σαμαρά, τελικά δεν πήγε. Σε ό,τι αφορά το δείπνο στη μαρίνα, ο Παναγιώτης Νίκας έφτασε στο εστιατόριο ακριβώς την ώρα που επρόκειτο να ξεκινήσει το φαγητό, χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους -δεν είχε φτάσει ακόμη ο Αντώνης Σαμαράς- και έφυγε αμέσως λέγοντας ότι θα επιστρέψει σε λίγο. Οι παρευρισκόμενοι έμειναν με την απορία, κάποιοι σκέφτηκαν ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει, ωστόσο ο δήμαρχος Καλαμάτας πράγματι επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά.
Στο δείπνο ήταν ακόμη προσκεκλημένοι και παρακάθισαν στο τραπέζι οι δήμαρχοι Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας και Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής σήμερα της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, ενώ έλλειψε αυτοδιοικητική εκπροσώπηση από το Δήμο Δυτικής Μάνης, αν και τόσο ο νυν δήμαρχος όσο και ο πρώην δήμαρχος πρόσκεινται στη Ν.Δ. Στο δείπνο παραβρέθηκαν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη και οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. Περικλής Μαντάς (πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας), Μαρία Οικονομάκου (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας), Μίλτος Χρυσομάλλης και Αντωνία Μπούζα (περιφερειακή σύμβουλος).
Η εντύπωση που βγαίνει πάντως από τις απουσίες αυτές είναι ότι η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με στελέχη και παράγοντές της που είτε ευθέως είτε εμμέσως αμφισβητούν τον πρόεδρό του κόμματος και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά.
Στ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου