Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

«Συνεδρίαζαν» για εμάς χωρίς εμάς…


«Συνεδρίαζαν» για εμάς χωρίς εμάς…


Χωρίς ίχνος ντροπής, άλλωστε που να το βρουν με αυτά που έκαναν, συνεδρίαζαν για εμάς χωρίς εμάς Αδαμόπουλος, Καραμπάτος όπως αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου σήμερα σε ρεπορτάζ του «ΘΑΡΡΟΥΣ» και μάλιστα είχαν μοιράσει και θέσεις σε εμάς για να εξιλεωθούν βλέποντας καθημερινά την κατακραυγή να μεγαλώνει του Επιχειρηματικού κόσμου της Μεσσηνίας. Αυτά όλα όμως κατόπιν εορτής για να υποβαθμίσουν την αποχώρησή μας που ο κ Αδαμόπουλος την εξέλαβε σαν απειρία….
Δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν η είναι
πραγματικά βλάκας κάτι που τον είχε αποκαλέσει πολλές φορές ο κ Καραμπάτος σε συνεδριάσεις, η νομίζει ότι είναι πολύ έξυπνος για να μας δουλεύει όλους.
Πάντως άπειρος σε κάποια πράγματα κ Αδαμόπουλε εγώ προσωπικά είμαι αλλά λαμόγιο δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ όσες δυσκολίες η φιλοδοξίες και να έχω
Όσον αφορά τα ταξίδια στην Χαλκίδα που αρχίζεις πριν ακόμα κάτσεις καλά καλά στην καρέκλα για να μας σώσεις, σε πληροφορώ ότι ένα ψήφισμα η και αίτημα για το θέμα αυτό θα μπορούσες να το κάνεις σε συνεννόηση από το τηλέφωνο και όχι να κάνεις βόλτες τώρα στην Ελλάδα και μετά δεν ξέρουμε και εσύ ποιους δρόμους θα ανακαλύψεις να γυρνάς τσάμπα. Αν ήθελες πραγματικά να σηκώσεις τα μανίκια για δουλειά όπως έχεις πει, ξεκίνα πρώτα και αποκάλυψε τις δοσοληψίες του Επιμελητηρίου και της ΕΤΑΠ και πες που πήγαν τα χρήματα του από την ΕΤΑΠ τόσα χρόνια για να το μάθει όλος ο κόσμος . Άλλωστε έχεις πει διαφάνεια παντού εκτός και το ξέχασες κ πρόεδρε της μείζονος μειοψηφίας των 2 Εδρών.
Νίκος Μπελογιάννης
ΥΓ. Γιώργο Καραμπάτο πιστεύω να έχεις καταλάβει τι έκανες…και σίγουρα θα μείνεις στη ιστορία καθότι ο Μέγας Αλέξανδρος με το λευκό άλογο θα κατέβει σύντομα την Αριστομένους...Δοξάστε τον!!
ΠΗΓΗ. BEST-TV.GR
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου