Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

περι καταστροφής εγγράφων

O μπάρμπα-Στασινόπουλος του ΣΔΟΕ καταστρέφει έγγραφα ( που θα κάψουν τα λαμόγια του "συμπατριώτη" του! Τυχαίο?

...και τα σκυλία δεμένα!...

Στα χέρια του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου περνά προεκλογικά η αρμοδιότητα καταστροφής των εγγράφων του ΣΔΟΕ! Με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, ο έμπιστος του πρωθυπουργού πρώην έφορος Μεσσήνης έχει στο εξής τη δυνατότητα να καταστρέψει όποια έγγραφα και αποφάσεις θεωρεί ότι ...μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην απερχόμενη κυβέρνηση και στον ίδιο...

Συγκεκριμένα, στην... υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του Γ. Μαυραγάνη και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β') αναφέρεται ξεκάθαρα στο άρθρο 1 παρ. Ιδ πως μεταβιβάζεται στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ η αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης».
Τέτοιες απελπισμένες κινήσεις από πλευράς της κυβέρνησης είχε στο νου του ο Αλ. Τσίπρας όταν τη Δευτέρα έλεγε: «Μην διανοηθείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας ούτε ένα δημόσιο έγγραφο. Μην διανοηθείτε να πειράξετε τίποτα από τους φακέλους στα συρτάρια των υπουργείων».
Ολόκληρη η υπουργική απόφαση:

Περίεργη καταγγελία πρώην ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Αυστραλία : “Καταστροφή αρχείων του Δημοσίου με “εντολή” Σαμαρά”!

Δημοσιεύθηκε: 31/12/2014 17:17
markellos-1

Πριν από λίγες ώρες στην προσωπική σελίδα  στο  Facebook  που διατηρεί  ο δημοσιογράφος-πρώην ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία- Αλέκος Μάρκελλος δημοσίευσε  μια ομολογουμένως περίεργη καταγγελία. Η αναφορά στο post του κάνει λόγο για φερόμενη καταστροφή  αρχείων  του Δημοσίου με δήθεν “εντολή” Αντώνη Σαμαρά. Αρχεία  τα οποία , όπως  ο ίδιος ο καταγγέλλων αναφέρει,  περιέχουν  τμήματα της αλληλογραφίας  με την Τρόϊκα καθώς επίσης και  σημαντικά στοιχεία  που ενδεχομένως  να  τους επιβαρύνουν  με σοβαρότατες κατηγορίες όπως αυτή της  προδοσίας! Μεταφέρουμε την καταγγελία ,με επιφύλαξη και χωρίς να υιοθετούμε το περιεχόμενό της,  ακριβώς όπως την δημοσίευσε  στο Facebook ο Αλέκος Μάρκελος:
markellos-2

markellos-3


Υ.Γ
Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο post του Αλέκου Μάρκελου φαίνεται να έχει τροποποιηθεί τις τελευταίες ώρες.
http://www.makeleio.gr/?p=244551

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου