Κυριακή 15 Ιουλίου 2012


Ο τουρέβινθος,  το αποσβεννύον ημιτoνικό και συνημιτονικό  όργανο των εντιμότατων μεσσήνιων φίλων, αφηγείται: 


1. Στο «τραπεζάκι»    

Η  Πελλάνα φαντασιώνεται στο «τραπεζάκι» να την χυτεύει ο τουρέβινθος δεξιά- αριστερά, μπροστά- πίσω αλλά και από το στόμα έως τα αφεστώτα ώτα. 
2. Ο τουρέβινθος  σεγκούτσιος είναι: 

Η ηλεκτρονική ωρίμανση στο χώρο-χρόνο του τουρέβινθου μετακινούμενος δεξιά και αριστερά για χύτευση, με περιβολή παραλλαγής, θαυμάζει και ακολουθεί  δυο στητές  «κιάπες» που κάνουν ένα  ωραίο πρωκτό με πυρήνα  στερνοκλειδομαστοειδούς  σε ομόκεντρο ψυχοσωματική αντανάκλαση επαφής με το υποσυνείδητο, ενοποιημένη με μία ενιαία τάση ελευθεριάζοντα, σε αντίθεση  με το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπεται από τους αγάμητους καπιταλιστές και σταλινικούς εξουσιαστές και χρονολογείται από την περίοδο του γραμμικού διαφωτισμού.   

ΕΠΟΜΕΝΩΣ 

Τουρέβινθα σεγκούτσια: 

Γιατί να περιμένουμε αύριο για ένα φιλί; 
Γιατί να περιμένουμε αύριο για ένα χάδι; 
Γιατί να περιμένουμε αύριο για ένα γέλιο; 
Σήμερα πληρώνουμε, σήμερα τρομπάρουμε! 

3. Τα εκλογοχάπια   

Ο Τουρέβινθος συνταγολογεί προκαλώντας  εντροπία με τα εκλογοχάπια  που δεν παίρνονται γιατί [Χαρακτήρας επαναφοράς]δύσκολα καταργούνται Αντωνάκη. 

4. Το δημοτικό πάρτι 
Δημοτική Γραμματέας του ναρκισσογαντάκιαΤι λέει το πρωτόκολλο όσον αφορά το ντύσιμο στο αποψινό δημοτικό πάρτι;  
ΣεγκούτσιοςΟ τουρέβινθος σαλευόμενος προς χύτευση με  παρτσακλές δεξιές νουδούλες στη βάση του πρωκτόκολλου ( πρωτόκολλο του κώλου) προτείνει «Ρούχα Gucci… για μυαλό κουκούτσι». 
Δημοτική Γραμματέας του ναρκισσογαντάκια: Εγώ μπορώ να φορέσω Πούτσι φόρεμαΦόρεμα που να ανάβει φωτιές! 
Σεγκούτσιος: Καύλα, ο τουρέβινθος θα μείνει αναμμένιος και η χύτευση με  παρτσακλές δεξιές νουδούλες στη Βάση του πρωκτόκολλου ( πρωτό-κολλο του κώλου) που φοράνε «πούτσι» θα κουμπώσει τέλειαΓια περισσότερες πληροφορίες για το πρωκτόκολλο στη δημοτική καταλογάρα .  Νερβεγιέ ? 
5. Yποστήριγμα 
Το νέο  Δελφινοτουρεβινθικό υποστήριγμα με «παθός μαθός», καθόσον ούτε δεξιά ούτε αριστερά αλλά τουρμποκεντρικά μουνυποστηρίζει. 



6. O τουρέβινθος  σεγκούτσιος και ο ναρκισσοδήμαρχος 

  • Τουρέβινθος  σεγκούτσιος: Δήμαρχε, άβελε κουράβελε και κουραβέλα νάκα (τίποτε) 

  • Δήμαρχος : Πως; δεν κατάλαβα, αναλυσέ το. 

  • Τουρέμβινθος  σεγκούτσιος: Δήμαρχε για να οχωεύσει (καβαλκεύσει και συνουσιαστεί) ο τουρέμβινθος  πρέπει να χυτεύσει δεξιά και αριστερά, αλλά τίποτε δeν γίνεταιH άλλη πλευρά τo πάει όλο «γύρω-γύρω νάρχεται, και μέσα να μη μπαίνει. 

  • Δήμαρχος: Πως; 

  • Τουρέβινθος  σεγκούτσιος: Πρόσεχε δήμαρχε, ο τουρέβινθος κινούμενος,  καταδεικνύει ότι δεν του αρέσουν τα βιλλινά (ποταπά) δημοτικά μέτρα όπου σσιηστές (τα σχιστά μουνιά ) οι αφρικανοανθυποκλητήρες, έκαμαν τα σιεσσιέ γιαχνί τζιαι και ο δημότης ξιάννει. 

  • Δήμαρχος Μήπως ο δημότης για να ξιάννει χρειάζεται τα όμορφα γάντια μου; 

  • Τουρέβινθος  σεγκούτσιος: Πράγματι δήμαρχε, το πρωκτόκολλο επικοινωνίας που υποστηρίζει τα ναρκισσογάντα σου, είναι  η τουρεβίνθια χύτευση αβύζου και ακώλου δεξιάς γωνίας. 

  • Δήμαρχος: Πες το μου με μια λέξη. 

  • Τουρέβινθος  σεγκούτσιος: λοπαδοτεμαχοσελαχογαλεοκρανιολειψανοδριμυποτριμματοσιλφιολιπαρομελιτοκατακεχυμενοκιχλεπικοσσυφοφαττοπεριστεραλεκτρυονοπτοπιφαλλιδοκιγκλοπελειολαγῳοσιραιοβαφητραγανοπτερυγών…  

  • Δήμαρχος : ε!!!!!! 

  • Τουρέβινθος  σεγκούτσιος: Μπορείς να την διαβάσεις ναρκισσογαντάκια; αν όχι κάλεσε τον σκαντζόχοιρο και την δουλοτσιφτελοκουνίστρα να στο διαβάσουν. Αν δεν το μπορέσετε τότε πριν το ξαναπροσπαθήσετε,  σας συμβουλεύω ἀφοβόσπλαγχνα «όρχεις τίλλειν». 

7. Ο τουρέβινθος  σεγκούτσιος στο εστιατόριο 

Τουρέβινθος  σεγκούτσιος: γκαρσόν θέλω να παραγγείλω. 

Γκαρσόνι: Παρακαλώ είμαι στη διάθεση σας…τι θα πάρετε κύριε. 

Τουρέβινθος  σεγκούτσιος: Για να οχωεύσει (συνουσιαστεί) ο τουρέβινθος κατά την διαδικασία χύτευσης αμφότερης κατεύθυνσης, θα μου φέρεις  για αντιπάστο «Βυζιά» της πεταλούδας σoταρισμένα με ομοφυλοσεξοπορνοδιαστροφική κρέμα. Για πρώτο πελλαδοπαπαρδέλες  πρωκτοσφαλιαρισμένες με βολβοβιδοσκεσκισμένο ραγού και παρμεζάνα. Για κυρίως πιάτο σπετσατίνο στωμυλιορακιοσυρραπτάδισμένο με κοντόρνο ναρκισσοπατάτες πουρέΘα μου φέρεις ακόμη  για επιδόρπιο  «τοφλαττοθράτ τοφλαττοθράτ («τρα-λα-λα»)», μια μπύρα προς ωρίμανση γνήσια ξανθοπελλάνα και ένα ζεστό καφέ στρέτο. 

Γκαρσόνι: κάτι άλλο 

Τουρέβινθος  σεγκούτσιος: Ναι…. οι πελλαπαρδέλλες πρέπει να είναι…. a dente καθόσον ο τουρέβινθος «τρίχας τίλλειν». 

8. Επιβεβαίωση ευωδειασμού 

Τουρέβινθος -Συγνώμη Κύριε μήπως γνωρίζεται ότι ο τουρέβινθος που επεβάτευον Σκαρμούτσαινα με Πελλάνα αραχνιασμένη από το ιπποκλείδιο έως την ηδονοθήκη, τι έκανε; 

Κύριος: ε!!! 

Τουρέβινθος Αυτή που ήταν Κωδωνοφαλαρωμένη και σαλπιγγολογχυπημένη, ὢν εἶτ' φαντασιωνόταν  ότι την καβαλούσε κυνών ο σαγμακολοτούμπας, προσπαρδεῖν πρωκτὸς και τρίχας τίλλειν δεξιά και αριστερά , πομφολυγοπαφλάσμασιν αγκομαχώντας ἰατταταῖ, τί τἀτταταῖ, βαβαιάξ. 

Κύριος: πως!!! 

Τουρέβινθος : Σε ευχαριστώ που μου βεβαίωσες ότι ο τουρέβινθος κήπον αραχνιασμένο ευώδειαζε. 


ΥΓ: La Supercazzola, μπορούμε να το μεταφράσουμε ο τουρέβινθος από τους βατράχους του Αριστοφάνη.  «τοὐρεβίνθου» (ανδρικό μόριο, στ. 545). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου