Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

αλλά για να περνούν… κοπάδια κατσικιών και προβάτων»


Εμμεσες βολές Νίκα για το Ριζόμυλος - Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον  
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εμμεσες βολές Νίκα για το Ριζόμυλος - Καλαμάτα
Εμμεσες βολές προς πάσα κατεύθυνση εξαπέλυσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας για το ενδεχόμενο να μην προλάβει ο δρόμος Ριζόμυλος - Καλαμάτα να ενταχθεί εγκαίρως στις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ, οι «στρόφιγγες» του οποίου κλείνουν σύντομα.

«Να δούμε ποιος θα απολογηθεί αν κλείσει το ΕΣΠΑ και δεν έχει ενταχθεί ο δρόμος αυτός. Τότε θα ''κάνουμε ταμείο'' και τότε θα δούμε την πραγματική αξία άλλων δρόμων που κατασκευάζονται, όχι για αυτοκίνητα, αλλά για να περνούν… κοπάδια κατσικιών και προβάτων» είπε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας.
Ο δήμαρχος υπεραμύνθηκε της διεκδικητικής στάσης του, υποστηρίζοντας ότι σημαντικό τμήμα του επίμαχου οδικού άξονα διέρχεται από περιοχή του Δήμου Καλαμάτας:
«Είναι σημαντικό έργο για την Καλαμάτα, η οποία έχει δικαιολογημένη σκοπιμότητα να κατασκευαστεί ο δρόμος αυτός, δρόμος ανάλογης σπουδαιότητας με τον νέο αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας» σημείωσε.
Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο Π. Νίκας επανέλαβε την έκκλησή του να υπάρξει επανεξέταση της στάσης όσων αντιδρούν -«κάνω έκκληση να στηριχθεί η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και οι όποιες τροποποιήσεις να γίνουν στη φάση της κατασκευής, όπως έγινε και με τον περιφερειακό δρόμο της Καλαμάτας» είπε και κατέληξε:
«Και αν κάποιοι δεν ικανοποιηθούν, τι να κάνουμε. Προηγείται το δημόσιο συμφέρον, ας μην υπολογίζουμε τα όποια ιδιωτικά συμφέροντα».
Β.Γ.Μ.                                                                                                                                                     

Νέα συνέντευξη Νίκα, για το δρόμο του …πάθους και των συμφερόντων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου