Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ε­ναν­τί­ον του Δη­μάρ­χου Δ. Κα­φαν­τά­ρη η Χ.Α στο δημο Πυλου Νεστορος

Με Κοκούτση η Χ. Α στην Περιφέρεια Πελοποννήσου! “Υπόγειες” συνεργασίες αντί κομματικών ψηφοδελτίων στους Δήμους! 08/01/2014
koukoutsis2Πο­λι­τι­κές αλ­λα­γές (με­τά τις μέ­χρι τώ­ρα πο­λι­τι­κές ε­ξε­λί­ξεις) σε ε­πί­πε­δο Το­πι­κής Αυ­το­δι­οί­κη­σης, έ­χουν ή­δη δρο­μο­λο­γη­θεί!
Σαν εί­δη­ση προ­κύ­πτει η.­.. αλ­λα­γή του “ε­κλε­κτού” της Χρυ­σής Αυ­γής για την Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου.
Αν­τί του Αρ­κά Πα­να­γι­ώ­τα­ρου, υ­πο­ψή­φιος θα εί­ναι ο Βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας Δη­μή­τρης Κου­κού­τσης!
Ο Πα­να­γι­ώ­τα­ρος θα τε­θεί υ­πο­ψή­φιος στην Ατ­τι­κή.
Η Χρυ­σή Αυ­γή ό­μως έ­χει .­..ε­πα­να­προσ­δι­ο­ρί­σει την θέ­ση της, ως προς τη δι­εκ­δί­κη­ση των Δή­μων στην Πε­λο­πόν­νη­σο και ι­δι­αί­τε­ρα στην Μεσ­ση­νί­α!
Δεν θα κα­τε­βά­σει “παν­τού” υ­πο­ψη­φί­ους!
Εν­δε­χο­μέ­νως, ού­τε στην Κα­λα­μά­τα!
Εί­ναι πε­ρισ­σό­τε­ρο κον­τά στην στή­ρι­ξη του Νί­κου Φω­τέ­α, του ο­ποί­ου το.­..χρί­σμα της Ν. Δ, “άρ­πα­ξε” ο Νί­κας το 2006!
Αλ­λά και στη Μεσ­σή­νη, εί­ναι πο­λύ πιο κον­τά στον Δ. Σαμ­πα­ζι­ώ­τη!
Ε­πί­σης εί­ναι βέ­βαι­ο πως στην Πύ­λο, α­πλά θα εί­ναι ε­ναν­τί­ον του Δη­μάρ­χου Δ. Κα­φαν­τά­ρη!
Το μό­νο πρό­βλη­μα για τους.­..ε­πι­θυ­μούν­τες την “βο­ή­θεια” απ´ τη Χ. Α, εί­ναι πως την θέ­λουν στα.­..μου­λω­χτά και ό­χι .­..ε­πι­σή­μως! Κά­τι που δεν θέ­λει η Χ. Α!
Σε ό­τι έ­χει να κά­νει, με τις άλ­λες ε­ξε­λί­ξεις λί­γο-πο­λύ έ­χουν γρα­φτεί.
Ι­δι­αί­τε­ρα με την πο­λι­τι­κή στή­ρι­ξη του Τα­τού­λη, α­πό τη Ν.Δ!
Εί­ναι κά­τι που δρο­μο­λο­γή­θη­κε με­τά την συ­νάν­τη­ση της.­..Κα­λα­μά­τας και το “κά­λε­σμα” στο δεί­πνο, αλ­λά ω­στό­σο τί­πο­τα δεν ει­ναι σί­γου­ρο. Του­λά­χι­στον μέ­χρι τον Φε­βρουά­ριο!
Ε­πί­σης, κά­τι το ο­ποί­ο εί­ναι σε .­..εκ­κρε­μό­τη­τα, εί­ναι η τε­λι­κή πο­λι­τι­κή α­πό­φα­ση του ΠΑ­ΣΟΚ.
Έ­χει ι­δι­αί­τε­ρο εν­δι­α­φέ­ρον, α­φού σε ε­πί­πε­δο το­πι­κής Αυ­το­δι­οί­κη­σης (ό­πως και στα Σω­μα­τεί­α) δι­α­τη­ρεί δυ­νά­μεις, αν­τί­θε­τα α­πο την.­..κα­τρα­κύ­λα του κόμ­μα­τος, σύμ­φω­να με τις δη­μο­σκο­πή­σεις!
Προς το πα­ρόν, ο κά­θε ΠΑ­ΣΟ­Κος στην πε­ρι­ο­χή του κά­νει του.­..κε­φα­λιού του και νο­μί­ζει (ό­πως και αρ­κε­τοί ΝΔκρά­τες) ό­τι εί­ναι οι πα­λι­ές “κα­λές” ε­πο­χές, της .­..αυ­το­δυ­να­μί­ας!
Άλ­λω­στε αυ­τό φαί­νε­ται και α­πό τον τρό­πο που αν­τι­με­τω­πί­ζουν τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και την ΔΗ­ΜΑΡ.
Η α­λα­ζο­νεί­α δεν τους α­φή­νει να δουν την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα, θε­ω­ρών­τας πως έ­χουν να κά­νουν με την α­ρι­στε­ρά του.­..4%!
Ό­ταν α­πό τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και την ΔΗ­ΜΑΡ, αλ­λά και α­πό τους Α­ΝΕΛ, μά­θουν τις τε­λι­κές τους α­πο­φά­σεις τό­τε .­.­..ί­σως, προ­σγει­ω­θούν!
Ε­πί­σης μη ξε­χνούν την στα­θε­ρή στά­ση του ΚΚΕ, το οποίο και πάλι θα…μετρήσει τις δυνάμεις του με την καθαρή γραμμή της πολιτικής διάστασης και όχι των …εντυπώσεων!

Zorroastris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου