Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

KAΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

KAΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΕΣ
Καλούμαστε και πάλι να ψηφίσουμε ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .
Στην δημοκρατία εχουμε ενα όπλο την ψηφο μας πολλές φορες νομίζουμε οτι το όπλο αυτο ειναι ανίσχυρο <<και αν εκλογές γινήκανε πάλι οι ίδιοι βγήκανε >>.
Μετά την πραγματική καταστροφή των λαικών συμφερόντων ,την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την καταλήστευση των αγροτών ,την κατάντια των μικρών επαγγελματιών (κλείσιμο μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων ) λουκετα και φτώχεια παντου , η ψήφος παίρνει αλλη αξία ειναι το μοναδίκο όπλο που παραμένει ακόμα εν ισχύ .Αντισταθείτε στην φτώχεια, στην ταπείνωση ,στην αυτοκτονία,που μας οδηγούν οι ντόπιοι μανατζαραίοι του Δ.Ν.Τ και της τρόικας .
Κάλεσμα απελευθέρωσης συνηδήσεων ,κάλεσμα είρηνικης επανάστασης ας ξεκινήσουμε με την ψήφο μας ,την απελευθέρωση απο τα δεσμά που μας έπέβαλαν.
Ισχύς του λαου ειναι η λαική κυριαρχία ψηφίστε αιρετούς άρχοντες, λαίκους αγωνιστές ,απλούς ανθρώπους ,εργάτες -αγρώτες -ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ ψηφίστε για δήμαρχο στον τόπο μας την λαίκη αγωνίστρια Σοφία Αποστολοπούλου την καρδιολόγο του κεντρου υγείας Πυλου την γιατρό του λαου .ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ -----Ε.Α.Μ------
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
Γυρίζω στα νειάτα μου που φωνάζαμε μαζἰ σύντροφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ ,ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, τωρα στα γεράματα το κατάλαβα οτι είχαμε δίκιο .
Ελάτε μαζί μας πυκνώστε της τάξης του λαίκου αγώνα, ψηφίστε τα ονειρά σας ,ψηφίστε το δίκιο γκρεμίστε το άδικο ,υποστηρίχτε το μέλλον των παίδιων σας τα παίδια μας έχουν δικαίωματα .
Νέοι και νέες αγωνισθείτε για τα δικαιώματα σας .
Αυτό το χώμα αυτό το χαμόγελο και αυτόν τον γαλανό ουρανό δεν μπορεί κανείς να μας τα πάρει ,
ειναι δικά μας ειναι κληρονομία μας .
Σας ευχαριστώ για την ψήφο σας .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

τεως πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δήμου Πύλου
υποψήφιος σύμβουλος για τον δήμο Πύλου Νέστορος με τον συνδιασμό ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
με υποψήφια δήμαρχο την ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου