Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ

Ίσως Εθνικές εκλογές μαζί με Ευρωπαϊκές και αναβολή των Δημοτικών και Περιφερειακών. Κρίσιμο δεκαήμερο! 03/04/2014
bouleutikes eklogesΠο­λύ κον­τά στο σε­νά­ριο για τρί­μη­νη α­να­βο­λή των ε­κλο­γών σε Δή­μους και Πε­ρι­φέ­ρει­ες, εί­μα­στε πλέ­ον λό­γω των πο­λι­τι­κών ε­ξε­λί­ξε­ων που α­να­δεί­χθη­καν με το σκάν­δα­λο Μπαλ­τά­κου!
Πολ­λοί εί­ναι αυ­τοί που πι­στεύ­ουν πως έρ­χον­ται και νέ­ες α­πο­κα­λύ­ψεις, ε­νώ δεν εί­ναι τυ­χαί­α και η δή­λω­ση Γ. Πα­παν­δρέ­ου, ο ο­ποί­ος ζη­τά ευ­θύ­νες α­πό τον ί­διο τον Πρω­θυ­πουρ­γό!
Αν στο με­τα­ξύ α­κο­λου­θή­σουν και οι… α­προσ­δι­ό­ρι­στοι “κύ­κλοι” Κ. Κα­ρα­μαν­λή τό­τε εί­ναι βέ­βαι­ο, πως οι πο­λι­τι­κές ε­ξε­λί­ξεις θα εί­ναι ρα­γδαί­ες!
Σύμ­φω­να με αυ­τά που συ­ζη­τούν­ται, αν δεν κα­λυ­φθεί το θέ­μα Μπαλ­τά­κου, ή αν δεν μεί­νει μό­νο αυ­τό, τό­τε οι Ε­θνι­κές Ε­κλο­γές εί­ναι προ των …θυ­ρών και ί­σως γί­νουν μα­ζί με τις Ευ­ρω­ε­κλο­γές τον Μά­ι­ο.
Στην πε­ρί­πτω­ση αυ­τή, εί­ναι ε­πί­σης βέ­βαι­ο, πως θα α­να­βλη­θούν οι Δη­μο­τι­κές και Πε­ρι­φε­ρεια­κές Ε­κλο­γές για ό­σο δι­ά­στη­μα προ­βλέ­πει η σχε­τι­κή νο­μο­θε­σί­α.
Σε κά­θε πε­ρί­πτω­ση, μί­α ο­ποι­α­δή­πο­τε α­να­βο­λή αυ­τών των ε­κλο­γών, θα φέ­ρει τε­ρά­στια αλ­λα­γή στις μέ­χρι τώ­ρα υ­πο­ψη­φι­ό­τη­τες και συ­σχε­τι­σμούς!
Η Ε­βδο­μά­δα αυ­τή κα­θώς και η ερ­χό­με­νη εί­ναι πο­λύ κρί­σι­μη για τις α­πο­φά­σεις που θα προσ­δι­ο­ρί­σουν το θέ­μα των τεσ­σά­ρων Ε­κλο­γι­κών δι­α­δι­κα­σι­ών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου