Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!

Τι συζητάνε πάλι Τατούλης,
Νικολάκου και Μαντάς;

 2/04
Το βράδυ τον ... χτίζανε τον συνδυασμό και έβρισκαν τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και το πρωϊ ... γκρεμιζόταν! Ο λόγος για τις τελευταίες εξελίξεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), σύμφωνα με τις οποίες η Ελένη Αλειφέρη "καρατομήθηκε" λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της από τον ίδιο τον Πρόεδρο ΝΟΔΕ Περικλή Μαντά (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).
 
Και όλα αυτά, ενώ σήμερα κυκλοφορούν στην Μεσσηνία και την Αρκαδία ότι σχεδιάζεται η επιβολή Ντίνας Νικολάκου από τον Π. Τατούλη (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), ως υποψήφιας περιφερειάρχου Μεσσηνίας, και ενώ εχθές ο περιφερειάρχης κατά την διάρκεια συνέντευξης "τσαλάκωσε" στην κυριολεξία και τον Περικλή Μαντά και την Ελένη Αλειφέρη.
 
Και δεν φθάνουν όλα αυτά που επισυμβαίνουν την ώρα που οι Πολίτες είναι ανεβασμένοι στα "πολιτικά κάγκελα" (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), οι κάμερες των τοπικών καναλιών κατέγραψαν σήμερα το βράδυ (πριν από λίγη ώρα!) και νέα ανεπίσημη συνάντηση, επ' ευκαιρία τοπικής πολιτιστικής εκδήλωσης στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, Τατούλη, Νικολάκου με Περικλή Μαντά, μετά την προηγούμενη ανεπίσημη στο κλειστό παραλίας Καλαμάτας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).
 
------------
 
ΣΧΟΛΙΟ PELOSPNEWS.GR:
 
Στη πολιτική δεν χωράνε "μούτρα! Και τα "μισόλογα" κυριαρχούν! Άλλα λέγονται μπροστά στις κάμερες και άλλα ανεπίσημα και πίσω από κλειστές πόρτες! Δεν είναι το ορθό, αλλά είναι η συνήθης πρακτική!
 
Υπερβάλλεται ακόμα και η κοινή λογική, μάλιστα μπροστά στα μάτια όλων των Πολιτών! Εδώ  που φτάσανε τα πράγματα οφείλονται σταράτα λόγια Περικλή, με σεβασμό στους Πολίτες, που "τρίβουν τα μάτια τους" με όλα αυτά που βλέπουν και ακούνε! Δεν ... χωράει το μάτι τους πια τα γεγονότα!  Εκτός αν τους θέλετε όλους ... τυφλούς! Εκτός κι αν όλα είναι μια ... πολιτική κωμωδία και όλα αυτά γίνονται για "τζάμπα" προβολή Π. Τατούλη, που παίζει "μόνος του" στα τοπικά και περιφερειακά κανάλια και εφημερίδες και μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης...
 
Τελικά Περικλή ποιος άλλος "θα σφαγεί" για να στεριώσει το "γεφύρι"; "Ψιχαλίζει" ή είναι η εντύπωση μας;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου