Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο Π. Νίκας ζήτησε ξανά νίκη από την πρώτη Κυριακή.!!!!!

Προχθεσινά περίεργα και παράξενα…


Τελευταία Ενημέρωση: 13/04/2014
Εγκαινιάστηκε προχθές βράδυ το εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα και του συνδυασμού του «Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας». Σήμερα θα μεταφέρουμε ορισμένα στιγμιότυπα από την εκδήλωση.


Ο Π. Νίκας ζήτησε ξανά νίκη από την πρώτη Κυριακή. Όμως, αυτή τη φορά διευκρίνισε ότι δεν το λέει από αλαζονεία, αλλά γιατί αυτό θα είναι η επιβράβευση για το έργο και τις προσπάθειες που κατέβαλε η Δημοτική του Αρχή.


Ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου έγινε, με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, που παρακολούθησε και την ομιλία στη συνέχεια του Παναγιώτη Νίκα, λίγο πίσω από την εξέδρα, σαν καλός οπαδός του.


Μικρή ήταν η συμμετοχή του στελεχιακού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας. Κανένας βουλευτής. Ούτε καν ένα μήνυμα συμπαράστασης. Παραβρέθηκαν, όμως, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, ο πολιτευτής Μιλτιάδης Χρυσομάλλης και η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ που είναι υποψήφια και πάλι με τη Ν.Δ., Νίκη Τζαβέλα.


Εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν η παρουσία μέχρι το τέλος της εκδήλωσης του μητροπολίτη και η σπουδή κάποιων υποψηφίων να σταθούν στο πλάι του. Λες και η εκλογή τους εξαρτάται από την... ευλογία του. Ή μήπως είναι έτσι;


Πάντως, ο υπερβολικός εναγκαλισμός της Δημοτικής Αρχής με τη Μητρόπολη είναι περίεργος, για κάποιους και επικίνδυνος. Όλες οι σχέσεις εξελίσσονται με το χρόνο. Ακόμα και οι πιο στενές, όπως της μητέρας με το παιδί της, με τον καιρό οδεύουν προς την αμοιβαία ανεξαρτητοποίηση. Αλλιώς η μητέρα αποδεικνύεται τυραννική και το παιδί καταλήγει ένας μπούλης και μισός. Στις σχέσεις Εκκλησίας - Δήμου, η μητέρα (αν και δε συνεισέφερε στη γέννησή του) είναι σίγουρα η Εκκλησία. Το παιδί μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να είναι μαμμόθρεφτο...
Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου