Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Επιστολή Χριστίνας Καραμπάτσου

Καμάρια, 15-02-2016

Αγαπητά μου παιδιά και εγγόνια,
αγρότες, εργάτες, επιστήμοντες, επαγγελματίες και γενικά όλοι οι συμπατριώτρες μου. Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας πω μερικά λόγια, νομίζω χρήσιμα. Και πρώτα θέλω να συγχαρώ όλους σας για τα ειρηνικά συλλαλλητήρια που προσπάθησαν μερικοί να αμαυρώσουν.
 Αυτή η κοσμοπλημμύρα ήταν αφάνταστα συγκινητική και δείχνει ότι ο Έλληνας, ευτυχώς για αυτόν, ακόμη δεν απώλεσε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του δηλαδή την αγάπη για την γη του, την οικογένειά του, τα όσια και τα ιερά του, παρ' ότι έχουν πέσει πάνω του θεοί και δαίμονες για να τον αλλοτριώσουν.
 Τόσα χρόνια μας αποκοίμιζαν οι πολιτικοί μας και τα έσωθεν και έξωθεν αφεντικά τους με τα δάνεια που μας έδιναν. Και εμείς, ως μωρές παρθένες ξοδεύαμε χωρίς να σκεφτόμαστε ότι τα δανεικά σε καμιά περίπτωση δεν είναι και αγύριστα. 
 Όλα αυτά πρέπει να κοπούν με το μαχαίρι. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να απαιτήσουμε από όλους τους πολιτικούς μας να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συμφωνήσουν ρητά και ξεκάθαρα ότι θα βάλουν σε νέα βάση το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό, ώστε να μην αναγκάζει τους αγρότες, τους εργάτες, τους επιστήμονες να φεύγουν από την Πατρίδα μας και να δουλεύουν για ξένα αφεντικά και ξένες πατρίδες.
 Όλοι λένε ότι η Ελλάδα μας είναι “οικόπεδο γωνία”. Γιατί λοιπόν αυτό το θαυμάσιο “οικόπεδο” να το χαίρονται άλλοι και όχι εμείς; Αυτό μας το κληροδότησαν από αρχαιοτάτων χρόνων οι πρόγονοί μας και είναι ποτισμένο με το αίμα τους. Είμαστε ένας λαός που αξίζουμε καλύτερη τύχη. Γιατί ποιος άλλος λαός θα άντεχε κάτω από τη χατζάρα του πλέον άγριου κατακτητή, του Τούρκου να διατηρήσει τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, τα ήθη και τα έθιμά του τετρακόσια χρόνια για την νότια Ελλάδα και πεντακόσια για την Βόρεια Ελλάδα;
 Μένουμε λοιπόν στην Πατρίδα μας και απαιτούμε οι πολιτικοί μας να αφήσουν στην άκρη την κομματική τους προπαγάνδα του “διαίρει και βασίλευε” και να συμφωνήσουν στα εξής:
1) Να διώξουν τις στρατιές των μετακλητών συμβούλων τους από τα Υπουργεία και να συνεργάζονται με τους μόνιμους υπαλλήλους των Υπουργείων οι οποίοι και άξιοι και μορφωμένοι είναι, αλλά και γνωρίσουν τα θέματα του Υπουργείου καλύτερα από τους μετακλητούς.
2) Να παραδόσουν όλοι τα βουλευτικά αυτοκίνητα και να κυκλοφορούν με τα ιδιωτικά αυτοκίνητά τους ή με τα μέσα συγκοινωνίας. Να κινούνται κι αυτοί όπως κινείται όλος ο λαός, όταν πηγαίνει στη δουλειά του. Μόνο όταν πηγαίνουν στο εξωτερικό για κρατικές υποθέσεις να δικαιούνται κάλυψη των εξόδων τους από το κρατικό ταμείο. Θα πρέπει όμως να ξεχάσουν τα
πεντάστερα ξενοδοχεία και τα λουκούλλεια γεύματα όταν αυτά τα πληρώνει από το υστέρημά του ο λαός.
3) Να φορολογούνται οι βουλευτές, οι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός για όλο το εισόδημά τους. Επίσης να μην αμείβονται επιπλέον για τις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής γιατί είναι μέσα στα καθήκοντά τους.
4) Να μειώσουν τον αριθμό των υπαλλήλων της Βουλής στον εντελώς απαιραίτητο, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς.
5) Για πολλά χρόνια μας προκαλούν με τους διορισμούς συγγενών και φίλων τους και σπαταλούν χρήματα σε μια πτωχευμένη Ελλάδα. Αυτό πρέπει να σταματήσει πάραυτα.
6) Να κλείσουν τα βουλευτικά τους γραφεία στην Αθήνα και οι μετακλητοί υπάλληλοι να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους που τους έχουν ανάγκη. Όσο για τα νομοσχέδια, μπορούν τα τα μελετούν στα γραφεία της Βουλής ή άλλων δημοσίων κτηρίων.
7) Απ' ότι λέγεται υπάρχουν άπειρα δημόσια κτήρια στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα που ρημάζουν ή τα εκμεταλλεύονται ιδιώτες. Να επισκευαστούν αυτά και να μεταφερθούν σ' αυτά Υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες. Αν νοικοκυρέψουν τους εαυτούς τους πρώτα και τις δημόσιες υπηρεσίες, τότε θα έχουν κάθε δικαίωμα να νοικοκυρέψουν και εμάς το λαό.
8) Να μελετούν καλά τα νομοσχέδια πριν τα ψηφίσουν.
9) Να μας λένε την αλήθεια για το τι κάθε φορά μας περιμένει και να γνωρίζουν ότι “ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”.
 Να απαιτήσουμε να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία από τα οποία να αφαιρεθεί πολλή και άχρηστη ύλη που γεμίζει το μυαλό των παιδιών και δεν μπορούν να την αφομοιώσουν και να την κάνουν κτήμα τους. Άλλωστε είναι γνωστό πως “ουκ εν τω πολλώ το ευ”. Να διδάσκεται σε αυτά η ιστορία του τόπου μας, η αγάπη προς την Πατρίδα, προς την οικογένεια, προς την εργασία, η αγάπη και ο σεβασμός προς τον κάθε άνθρωπο. Τα σημερινά σχολικά βιβλία εκτός των άλλων βρίθουν από ξένα ονόματα. Οι απρόσκλητοι ξένοι μας που ήρθαν με τα παιδιά τους στην Ελλάδα, ήξεραν ότι πήγαν σε ένα κράτος το οποίο είχε ζωή και ιστορία χιλιάδων χρόνων και θα έπρεπε να προσαρμοστούν και να ενσωματωθούν και όχι να ενσωματώσουν αυτοί τους Έλληνες. Να κρατήσουν τα ονόματά τους και όχι να αλλάξουν για χάρη τους τα ονόματα των προγόνων μας και ημών στα δικά μας βιβλία.
 Και λίγα λόγια για το μεταναστευτικό. Δεν είναι καθόλου αθώος ο ερχομός τους στην Ελλάδα. Ο Οζάλ εδώ και χρόνια έλεγε ότι δεν χρειάζεται να στείλει η Τουρκία στρατό στην Ελλάδα για να την υποτάξει. Αρκεί να στείλει 3-4 εκατομύρια μουσουλμάνους και θα την αποτελειώσει. Αυτό εφαρμόζει σήμερα ο “κουμπάρος” μας ο Σουλτάνος. Οι Ευρωπαίοι που υποτίθεται ότι είναι φίλοι και σύμμαχοί μας, αντί να μας στηρίζουν και να τρίξουν τα δόντια στο Σουλτάνο, απομονώνουν εμάς. Χωρίς εμάς τους άμεσα πληττόμενους, η κ. Μέρκελ και ο Σουλτάνος αποφάσισαν να φέρουν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Άραγε για το καλό μας!!!; Ποιος θα εμποδίσει τις τουρκικές
φρεγάτες να σουλατσάρουν όπως έκαναν μέχρι τώρα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, τη στιγμή που θα φέρουν το μανδύα του ΝΑΤΟ; Ας θυμόμαστε πάντα ότι οι Τούρκοι και οι Γερμανοί είναι οι μεγαλύτεροι γενοκτόνοι των Ελλήνων. Ας είμαστε λοιπόν πολύ προσεχτικοί σε όλα όσα κάθε φορά ετοιμάζουν για εμάς. 
 Οι δικοί μας χαζοχαρούμενοι και μερικοί Ευρωπαίοι και άλλοι δήθεν ανθρωπιστές ξεκίνησαν μια καμπάνια για να δοθεί το βραβείο Νόμπελ στους νησιώτες μας!! Δηλαδή καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Ζητούν να μας δώσουν το Νόμπελ, αλλά παράλληλα κλείνουν και τα σύνορά τους για να μη μολυνθούν οι Άριες φυλές τους. Τα νησιά μας έχουν γεμίσει από άγνωστης προέλευσης Μ.Κ.Ο. Ποιός είναι ο ρόλος τους σε μια τόσο νευραλγική περιοχή για εμάς; Ερεύνησε κανείς από τους υπευθύνους;
 Το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής βυσσοδομεί στη Θράκη. Εκεί υπάρχουν 120.000 Έλληνες μουσουλμάνοι, δηλαδή Τουρκόφρονες, Πομάκοι και Ρομά (τσιγγάνοι). Αυτούς προσπαθεί να εκτουρκίσει το Τουρκικό Προξενείο με τις ευλογίες των Ελληνικών Κυβερνήσεων. Στις τελευταίες εκλογές στη Θράκη εκλέχθηκαν μόνο μουσουλμάνοι βουλευτές και κανένας χριστιανός. Για σκεφθείτε να πάνε εκεί (που σίγουρα θα πάνε) μερικές εκατοντάδες μουσουλμάνοι; Για την απόσχιση της Ελληνικής Θράκης έχουν έτοιμη ακόμη και τη σημαία τους. Η Θράκη παράγει το 12 με 15 τοις εκατό των εισοδημάτων του Ελληνικού Κράτκους. Θα το χάσουμε; Από κοντά περιμένουν οι Σκοπιανοί για την Μακεδονία και οι Αλβανοί για την Ήπειρο.
Αγαπητά μου παιδιά και εγγόνια, 
Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο για να τρώει και να διασκεδάζει. Για να είναι ευτυχισμένος πρέπει να έχει εσωτερική γαλήνη και αξιοπρέπεια. Να τον σέβονται και να τον υπολήπτονται και οι άλλοι, δικοί και ξένοι. Για αυτό πρέπει να έχει Πατρίδα την οποία πρέπει να σέβεται και να την αγαπάει πρώτα ο ίδιος, για να μπορεί να απαιτεί σεβασμό και από τους άλλους. Να έχει μια σταθερή βάση και να εην είναι φτερό στον άνεμο, όπως επιδιώκουν να μας καταντήσουν με την νέα τάξη πραγμάτων και την πολυπολιτισμικότητα. Και με την κάρτα που ετοιμάζονται να μας πασάρουν θέλουν να καταργήσουν την προσωπικότητά μας και να μας κάνουν απλούς αριθμούς μέσα σε μια ανθρωπομάζα.
 Για όλα τα παραπάνω πρέπει να πάψουμε να είμαστε για δικούς και ξένους “οι χρήσιμοι ηλίθιοι” και να εξυπηρετούμε τα άνομα συμφέροντά τους.
 Πρέπει να απαιτούμε το ΔΙΚΙΟ μας με επιμονή και υπομονή, αξιοπρέπεια και σταθερότητα και χωρίς ακρότητες και επεισόδια, γιατί έτσι χάνουμε το ΔΙΚΙΟ μας και δίνουμε αφορμές να μας κατασυκοφαντήσουν.
 Όμως για να έχουν επιτυχία, οι αγώνες μας θα πρέπει να έχουν αλήθεια και μαζικότητα. Αν είναι δυνατόν ολότητα, αφού προηγουμένως θα έχουμε φροντίσει να συγκεράσουμε τα αιτήματά μας χωρίς ακρότητες και μαξιμαλισμούς. Και προς Θεού, ΠΡΟΣΟΧΗ στο “διαίρει και βασίλευε” που είναι ένα από τα χειρότερα ελαττώματα της φυλής μας.
 Αλλά δεν έχουν μόνο οι κυβερνώντες μας υποχρεώσεις απέναντι στην Πατρίδα μας και σε εμάς, το λαό. Έχουμε και εμείς, ο λαός, υποχρεώσεις απέναντι στην Πατρίδα και στο Κράτος μας. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε ειλικρινείς φορολογούμενοι, να δίνουμε και να παίρνουμε αποδείξεις, να είμαστε τίμιοι στις συναλλαγές μας με τον κράτος μας και με τους συνανθρώπους μας, να τους σεβόμαστε και να απαιτούμε σεβασμό από αυτούς.
 Για να μη μας λένε μερικοί ότι μαζί τα φάγαμε, αλλά να μπορούμε να τους καταγγείλουμε όταν εκείνοι τρώνε το δημόσιο χρήμα. Να αφήσουμε στην άκρη κάθε κουτοπονηριά και να αναπτύξουμε την εξυπνάδα μας και το φιλότιμό μας, που είναι τα μεγαλύτερα χαρίσματά μας.
 Αυτά με την αγάπη μου και τις ευχές μου για υγεία και καλή δύναμη.
Η μητέρα και γιαγιά σας,


Χριστίνα Καραμπάτσου
Καμάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου