Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου  Γαργαλιάνων για τα προβλήματα του δρόμου Γαργαλιάνοι – Ρωμανός


img_20160930_212126

Για καταστροφή του κάμπου λόγω της χάραξης του νέου δρόμου Γαργαλιάνοι – Ρωμανός έκαναν λόγο μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων οι οποίοι παρέδωσαν και υπόμνημα προς το Δ.Σ.
Στο δημοτικό συμβούλιο βρέθηκε χθες το απόγευμα αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων προκειμένου να τονίσει τις σοβαρές ελλείψεις του έργου Γαργαλιάνοι – Ρωμανος με αφορμή τις πλημμύρες στις 7 Σεπτεμβρίου. Οι αγρότες στάθηκαν περισσότερο στην έλλειψη υδραυλικής μελέτης η στάθηκε αιτία για τις καταστροφές που υπέστησαν αγρότες, των οποίων τα κτήματα βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν τονίστηκε το γεγονός πως αυτός ο δρόμος είναι ταφόπλακα για τους αγρότες της περιοχής και εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα ιδιωτών. Τόνισαν πως στα φαινόμενα των καταστροφών δεν υπάρχουν αντιπαλότητες και κόμματα στις καταστροφές, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που θίγονται. Μάλιστα κάλεσαν δήμο και φορείς να συνεργαστούν όλοι μαζί προκειμένου να φροντίσουν στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου