Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Πένθος στο Τσικλητήρα Πύλου. Έφυγε από την ζωή ο Α’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σαρδέλης


Α Τοπικό

 

Πένθος στο Τσικλητήρα Πύλου. Έφυγε από την ζωή ο Α’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σαρδέλης

Βαρύ πένθος στον Τσικλητήρα Πύλου καθώς ξαφνικά έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο γνωστός σε όλους και Α’ Αντιπρόεδρος της ομάδας και παλιός παίκτης Παναγιώτης Σαρδέλης.
Ο εκλιπών ήταν η σημαία του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, δεν την εγκατέλειψε ποτέ και μάλιστα ήταν αυτός που μπήκε μπροστά για να δηλώσει φέτος συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής. Σίγουρα μία μεγάλη απώλεια για την Πύλο και το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:
«Μαύρη μέρα για την ομάδα μας. Σήμερα θρηνεί ο Τσικλητήρας και η Πύλος καθώς έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστης ,Α’ Αντιπρόεδρος  και φίλος Παναγιώτης Σαρδέλης, ηταν για πολλά ετη αρωγός στην προσπάθεια.
Όπως και φέτος καθώς ήταν πρωτεργάτης της ομάδας μας να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Καλό ταξίδι φίλε Τάκη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Όλοι οι φίλοι σου». Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
Τέλος, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα αντί στεφάνων θα προσφέρει χρηματικό ποσό στο σύλλογο Ελπίδα για παιδιά με καρκίνο και θα παραστεί σύσσωμη αύριο στην εξόδιο ακολουθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου