Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Η Κορώνη που είναι «τυχερή» και έχει αντιδήμαρχο ως Δημοτική Ενότητα αλλά και αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την Ανακύκλωση και Αποκομιδή Απορριμμάτων από την Κορώνη τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες !!!.

 

Σήμερα συμπληρώσαμε 60 ημέρες από την φωτιά που έπιασε επιτηδευμένα στις 05:30 ξημερώματα στις 27 Νοεμβρίου 2020 στο Χώρο Απόθεσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων ΧΑΔΑ Αγίου Νικολάου του Δήμου Πύλου Νέστορος. Από τότε μέχρι σήμερα, και παρά τις συνεχείς βροχές στην περιοχή, η ανάλγητη και αδιάφορη Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Καρβέλα δεν έχει σβήσει την φωτιά. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μας για την μόλυνση του Περιβάλλοντος, τον δηλητηριασμό των κατοίκων των πόλεων της Πύλου και της Μεθώνης από τους τοξικούς καπνούς ο Δήμαρχος συνεχίζει να αδιαφορεί και δεν ρίχνει χώμα για να σβηστεί η φωτιά. συμπληρώσαμε 60 ημέρες από την φωτιά που έπιασε επιτηδευμένα στις 05:30 ξημερώματα στις 27 Νοεμβρίου 2020 στο Χώρο Απόθεσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων ΧΑΔΑ Αγίου Νικολάου του Δήμου Πύλου Νέστορος. Από τότε μέχρι σήμερα, και παρά τις συνεχείς βροχές στην περιοχή, η ανάλγητη και αδιάφορη Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Καρβέλα δεν έχει σβήσει την φωτιά. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μας για την μόλυνση του Περιβάλλοντος, τον δηλητηριασμό των κατοίκων των πόλεων της Πύλου και της Μεθώνης από τους τοξικούς καπνούς ο Δήμαρχος συνεχίζει να αδιαφορεί και δεν ρίχνει χώμα για να σβηστεί η φωτιά.

Σήμερα (26 Ιανουαρίου) συμπληρώσαμε 60 ημέρες από την φωτιά που έπιασε επιτηδευμένα ! (το θαυμαστικό είναι δικό μας καταχείμωνα !) στις 05:30 ξημερώματα στις 27 Νοεμβρίου 2020 στο Χώρο Απόθεσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων ΧΑΔΑ Αγίου Νικολάου του Δήμου Πύλου Νέστορος. Από τότε μέχρι σήμερα, και παρά τις συνεχείς βροχές στην περιοχή, η ανάλγητη και αδιάφορη Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Καρβέλα δεν έχει σβήσει την φωτιά. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μας για την μόλυνση του Περιβάλλοντος, τον δηλητηριασμό των κατοίκων των πόλεων της Πύλου και της Μεθώνης από τους τοξικούς καπνούς ο Δήμαρχος συνεχίζει να αδιαφορεί και δεν ρίχνει χώμα για να σβηστεί η φωτιά.

σημειώνει με ανάρτηση του σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης , ενω την 1η Φεβρουαρίου ο επικεφαλής της ''ΝΕΣΤΟΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑΣ''κ Δημήτρης Βρεττάκος
επανέρχεται

Αγαπητοί Φίλοι,
Αυτή είναι η σημερινή εικόνα ύστερα από συσσώρευση απορριμμάτων πολλών ημερών στον Εθνικό δρόμο Πύλου – Κορώνης περίπου 100 μέτρα πριν την είσοδο – έξοδο της Πόλης της Κορώνης. Η υποβάθμιση όλων των πόλεων και χωριών του Δήμου από τον Δήμαρχο κ. Καρβέλα συνεχίζεται και χειροτερεύει....
Να σημειωθεί ότι η Πρωτεύουσα του Δήμου Πύλος δεν έχει αρμόδιο αντιδήμαρχο επί μήνες γιατί ο κ. Καρβέλας ψάχνει «Αυτοφοράκια» για να πηγαίνει στον Εισαγγελέα κάθε ημέρα με τα χάλια της Χωματερής και των δικτύων λυμμάτων που ξεχειλίζουν μέσα στην πόλη αλλά δεν βρίσκει Εθελοντή ούτε από την δική του παράταξη ούτε από άλλη γιατί όποιος αγγίξει θα καεί για πάντα!!!!
Η Κορώνη που είναι «τυχερή» και έχει αντιδήμαρχο ως Δημοτική Ενότητα αλλά και αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την Ανακύκλωση και Αποκομιδή Απορριμμάτων από την Κορώνη τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Εμείς ρωτάμε, Ντροπή είναι μια Παραίτηση ή Αυτή η Εικόνα?????
Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν κρύβεται ούτε μπορεί να την διαστρεβλώνουν τα παπαγαλάκια του Δημάρχου με Ψέμματα αλλά ούτε και αλλάζει από δεκανίκια......
Τα Σχόλια Δικά Σας........



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου