Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

 
Προς τον σημερινό δήμαρχο Πύλου- Νέστορος αλλά και στο προηγούμενο δήμαρχο Πύλου


Σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Πύλου Νέστορος που συζητιέται αύριο 6-6-2011 στο δημοτικό συμβούλιο, προτείνω ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του να δουν αυτό το κομμάτι του τελείως κατεστραμμένου αυτοκινητοδρόμου, το οποίο ανακατασκευάστηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία μέσα σε μόλις έξι ημέρες (ναι ημέρες, όχι μήνες ή χρόνια ) μετά την φοβερή καταστροφή που χτύπησε τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.


Πέρασε τόσο καιρός και το κομμάτι από του «Μύτηκα» έως την πλατεία των Τριών Ναυάρχων βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση , θυμίζει τριτοκοσμική χώρα. Όποιος διασχίζει το συγκεκριμένο κομμάτι κινδυνεύει να του χαλάσουν τα λάστιχα και τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου. Τι εντύπωση σχηματίζουν οι τουρίστες για την πόλη;

Πράγματι ο προηγούμενος δήμαρχος Πύλου μπάζωσε με τσιμέντο όλες τις τρύπες που άνοιξε για τις ανάγκες του βιολογικού καθαρισμού και οι πολίτες τον τιμώρησαν.

Ο σημερινός δήμαρχος στις 150ημέρες στο τιμόνι του καινούργιου δήμου Πύλου-Νέστορος το άφησε όπως το βρήκε.

Νεοέλληνα δήμαρχε, άφησε το γκλάμουρο και το ναρκισσισμό σου στην άκρη και δες την παραπάνω φωτογραφία για να καταλάβεις πως κάνουν το καθήκον τους οι άξιοι δημόσιοι λειτουργοί που σέβονται τους πολίτες και τους τουρίστες που διασχίζουν τους καταστραμμένους δρόμους. Επειδή κύριοι της δημοτικής αρχής δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την ανακατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου στην έκθεση ιδεών που θα παρουσιάσετε αύριο στο δημοτικο [ διοικητικό] συμβούλιο ως «τεχνικό πρόγραμμα», γιαυτό δε μπορώ να φανταστώ πόσος χρόνος θα χρειαστεί , για να αρχίσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης του πολυσυζητημένου κομματιού «Μύτηκα» –Πλατείας Τριών Ναυάρχων, μήπως μπορούν να με πληροφορήσουν τα σύγχρονα "γιουσουφάκια" που στριμώχνονται για να γλείψουν καλύτερα, να ρουφιανέψουν περισσοτέρο?Τα σχολια δικα σας.Με επικουρειους χαιρετισμους ,Λαερτης ο Πυλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου