Τρίτη 15 Απριλίου 2014

"Αίτηση" υποψηφιότητας αντιπεριφερειάρχου

ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ"

"Αίτηση" υποψηφιότητας αντιπεριφερειάρχου
Αντωνίας Μπούζα, προς Π. Τατούλη

14/04
"Τα σκουπίδια στην Καλλιρρόη Μεσσηνίας, αλήθειες και ψέματα!" (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) είναι το άρθρο της Αντωνίας Μπούζα, το οποίο ... διανεμήθηκε σε πολλά ΜΜΕ, με το οποίο ... αιτείται τον διορισμό της στη θέση της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχου Μεσσηνίας με τον Π. Τατούλη.

------------

ΣΧΟΛΙΟ PELOPSNEWS.GR

Είναι γνωστό τοις πάσι (όσων παροικούν την ... μεσσηνιακή Ιερουσαλήμ!) ότι η Αντωνία Μπούζα επιθυμεί διακαώς τον ... διορισμό της στην θέση της αντιπεριφερειάρχου Μεσσηνίας με τον Πέτρο Τατούλη.

Βέβαια, εάν και κάποιος άλλος περιφερειακός συνδυασμός την ... διόριζε, πιθανότατα δεν θα έλεγε "ΟΧΙ"... (λένε οι ... κακές γλώσσες κάποιων συνομιλητών της, που εμείς δεν πιστεύουμε). Πάντως, εάν αυτό ισχύει, δεν είναι η μόνη! Και αρκετοί άλλοι, συνομιλούντες με υποψήφιους περιφερειακούς συνδυασμούς, θέτουν μόνη προϋπόθεση (ή σχεδόν μόνη!) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ!

Μάλιστα, στο άρθρο της καταπιάνεται με το ζήτημα που "καίει" τον Π. Τατούλη και προτείνει λύσεις, και προς την Περιφέρεια (που προφανώς ... αγνοεί ο Π. Τατούλης ή δεν ... ξέρει πως να "καλοπιάσει" τους θιγόμενους!) και προς τους κατοίκους της περιοχής Καλλιρρόης (που είναι ... χαζοί και δεν ξέρουν το συμφέρον τους, δηλαδή να ανταλλάξουν την περιβαλλοντική επιβάρυνση τους με μερικούς διορισμούς, δωρεάν ρεύμα και νερό, κτλ!). 

Στην ... ανταλλακτική εποχή που ζούμε, όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης;! Όλα εμπορεύματα...;!

Εμείς, της ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, γιατί είναι μια πιστή νεοδημοκράτισσα, άξια επιστήμονας και έμπειρος πολιτικός, εάν το ίδιο εκτιμά και αξιολογεί και ο Π. Τατούλης, που δεσμεύτηκε ότι αυτός θα επιλέξει τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! Μακάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου