Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

"ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ: ΠΥΛΟΥ- ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ"

"ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ: ΠΥΛΟΥ- ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ !!!
"ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ: ΠΥΛΟΥ- ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ"
Σήμερα 28.02.2015 στον οικισμό Κάτω Αμπελόκηποι του Δήμου Πύλου-Νέστορος και... συγκεκριμένα 500 μέτρα μετά τα όρια του οικισμού, με κατεύθυνση προς την Πύλο,συντελέστηκε τελική καθίζηση του οδοστρώματος σε μήκος που ξεπερνά τα 20 μέτρα, με αποτέλεσμα να διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων !!!
Εάν και το πρόβλημα υπήρχε εδώ και 2 έτη, δεν είχε γίνει καμία τεχνική εργασία για την αποκατάσταση του προβλήματος. Ο Σύλλογος μας με επιστολή στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Νομού Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με παράλληλη κοινοποίηση στον Δήμο Πύλου-Νέστορος, με ημερομηνία 28/11/2013, είχε ζητήσει την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος ώστε να μην συμβεί ολοκληρωτική διακοπή της κυκλοφορίας.
Σε συνέχεια της επιστολής αυτής ζητήσαμε και πάλι με νέα επιστολή τον Οκτώβριο 2014 την επιδιόρθωση του δρόμου. Ο υπεύθυνος του τομέα κ. Νανόπουλος μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι τοποθέτησε στο σημείο ειδική σήμανση για την αποφυγή ατυχήματος και μας διαβεβαίωσε ότι ο δρόμος θα επισκευαζόταν την Άνοιξη 2015, διότι νωρίτερα δεν υπήρχαν πιστώσεις.
Ήδη εδώ και 15 ημέρες είχε σταματήσει η κυκλοφορία των Λεωφορείων του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας καθώς το οδόστρωμα είχε περαιτέρω μεγάλη καθίζηση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Νομού Μεσσηνίας κ. Γιαννακέα, την προηγούμενη εβδομάδα, μας ενημέρωσε ότι δεν θα μπορούσε να προβεί σε επιδιόρθωσει του συγκεκριμένου σημείου νωρίτερα από τις 10 Μαρτίου 2015.
Ο δρόμος πλέον είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να ανταποκριθουν στο αίτημα μας, για άμεση αποκατάσταση του δρόμου και της κυκλοφορίας !!!

Παρακαλούμε θερμά κοινοποιήστε την ανακοίνωση του συλλόγου μας.
(Σημερινή φωτογράφιση από την κα. Φωτεινή Στρίκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου