Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Απρόβλεπτη τροπή της υπόθεσης Κουσελά

Απρόβλεπτη τροπή της υπόθεσης Κουσελά
O Παπακωνσταντίνου "αδειάζει" τον Κουσελά!
Δημιουργήθηκε: 07/10/2011 17:47, Ενημερώθηκε: 07/10/2011 18:28
Όλες οι παράμετροι της έντασης και της αψιμαχίας του κ.Κουσελά με τον κ.Βενιζέλο παρουσιάστηκαν εκτενώς στο moriasnews,που εξ αρχής, είχε αναλυτικό ρεπορτάζ και ξεκάθαρες θέσεις για τα διημειφθέντα ,στην επίμαχη συνεδρίαση της ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, όπου ακούστηκαν λόγια που αν μη τι άλλο μας ανησύχησαν και μας απογοήτευσαν.
Το πιο σοβαρό, που έχει να κάνει όμως με την αξιοπιστία ενός εκ των δύο εμπλεκομένων, είναι η δήλωση του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου, που αρνήθηκε την ύπαρξη της λίστας των 3.800 μεγαλοοφειλετών του δημοσίου με βεβαιωμένα χρέη, για την οποία μίλησε ο κ.Κουσελάς!
«Δεν υπάρχει τέτοια λίστα δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου , υπάρχει όπως επανειλημμένα έχουμε πει, η υποχρέωση δημοσιοποίησης της λίστας των πολιτών με ληξιπρόθεσμες οφειλές και υπάρχει και η διαδικασία στο υπουργείο Οικονομικών από το ΣΔΟΕ και από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τους φοροφυγάδες».
Η θλιβερή αυτή υπόθεση , μας θυμίζει τη ...βαλίτσα του κ.Τσουκάτου , που όπως ισχυρίζεται, τα 1.000.000 μάρκα, που έλαβε από τη Siemens τα παρέδωσε στο κόμμα του το ΠΑΣΟΚ , άσχετα αν εκεί σιωπούν και δεν επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του!
Τελικά το ερώτημα παραμένει!
Ποιός λέει αλήθεια; Ο κ.Κουσελάς ; Ο κ.Βενιζέλος; Ο κ.Παπακωνσταντίνου;
Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την περάτωση της προκαταρκτικής εξέτασης, που διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης για την υπόθεση, διότι αυτήν την ώρα οι Έλληνες πολίτες , δεν αντέχουν άλλο κρυφτούλι και θολά σημεία!
Αντωνία Μπούζα
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου