Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012


ΚΑΛΕΣΜΑ

19.07.2012

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2010, λίγους μήνες ύστερα από τον παράνομο και εντεταλμένο διασυρμό της χώρας μας από τον Γ. Παπανδρέου, στο ΔΝΤ και τον Μηχανισμό του Μνημονίου με αντισυνταγματικό τρόπο (τον Μάιο του 2010).  
Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε ζήσει όλοι το «τσουνάμι» των λουκέτων στις επιχειρήσεις, τις πολυάριθμες απολύσεις συνανθρώπων μας, την φοροεπιδρομή με τα πολλαπλά μέτρα τα οποία εφαρμόζονται σε μισθωτούς, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους, την αύξηση του Φ.Π.Α. και την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας όλων των πολιτών της επικράτειας, με τον εκβιαστικό μέσω Δ.Ε.Η. τρόπο και τώρα με μεταφορά της οφειλής στις Εφορίες.  Η ανεργία έχει εκτιναχθεί σε άνευ προηγουμένου επίπεδα.

Κάθε μέρα, πληροφορούμαστε για μία τουλάχιστον νέα αυτοκτονία από την απελπισία στην οποία φθάνει ο διπλανός μας, λόγω των οικονομικών του αδιεξόδων.
Το βάρος, για μία ακόμη φορά πέφτει στις δικές μας πλάτες, όπως κατέδειξε το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών και η μετέπειτα ουσιαστικά συνέχεια της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η Σπίθα, το Κίνημά μας, δεν έχει πάψει να αγωνίζεται για Εθνική Ανεξαρτησία, για την οποία δεν τολμά κανείς «πατριώτης» εκ δεξιών ή εξ αριστερών να «παλέψει» και να διεκδικήσει?
Σε αυτήν την συνεχή μας προσπάθεια, έχουμε ανάγκη την οικειοθελή οικονομική σας συνεισφορά, χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις από μέρους σας.   Το καθένα ευρώ, που μπαίνει στο Κίνημα, αξιοποιείται συνεισφέροντας στις πολλές ? μικρές και μεγάλες προγραμματισμένες κινητοποιήσεις μας, σε κάθε γειτονιά.  Δράσεις που ποτέ δεν πάψαμε να υλοποιούμε, εξ ιδίων πόρων απ?το κάθε μέλος του Κινήματος.

Η έκτακτη ή τακτική σας οικονομική υποστήριξη στο Κίνημα, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε πολλαπλά έξοδα για το όραμα που αγωνιζόμαστε, πάντοτε στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη (από ένα απλό φυλλάδιο, μέχρι την μετακίνηση των μελών μας προς και από την περιφέρεια, δεδομένου ότι το Κίνημα έχει μέλη ακόμη και εκτός των συνόρων), θα είναι για όλους πολύτιμη.

Για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά το Κίνημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Κινήματος : 210-3233877 (Αθήνα) και 2310-456906 (Θεσσαλονίκη).

Καθώς επίσης και με κατάθεση στον λογαριασμό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου : 
ΙΒΑΝ GR 1009611400000000896825302 BIC GPSBGRAA

Επειδή, η Σπίθα δεν είναι νομικό πρόσωπο, στον παραπάνω λογαριασμό δικαιούχοι εμφανίζονται δύο φυσικά πρόσωπα, από την Επιτροπή Οικονομικών του Κ.Α.Π.

Είμαστε στην διάθεσή σας και προσβλέπουμε σε ένα πιο φωτεινό αύριο, για το οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά.

Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών ? Σπίθα ? Μίκης Θεοδωράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου