Κυριακή 24 Μαρτίου 2013


Η ζωή είναι ωραία!-η ζωή του Αναγνώστου* Παπανδρέου!

Τα ελικόπτερα που πέρυσι τέτοιο καιρό λέγαμε ότι θα τον παίρναν, να πού τον φέρνουν φέτος τον Παπανδρέου: στο μαγευτικής ομορφιάς και μεθυστικά στυλάτης πολυτέλειας resort για απελπιστικά πλούσιους Costa Navarino!
Όταν κυλιέσαι στο φρεσκοκουρεμένο γκαζόν άστους άλλους να κουρεύονται! Η ζωή είναι ωραία και τα αρπακτικά από την πλεονεκτική τους θέση το ξέρουν αυτό καλύτερα απ’τον καθένα μας-γιατί το ΖΟΥΝ! Σήμερα, παραμονή εκλογών, άρα μέρα χαλάρωσης και περισυλλογής  πάμε, γι’αυτόν ακριβώς το σκοπό, στον αγαπημένο τόπο διακοπών-στην Ελλάδα τουλάχιστον,μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η Κόστα Ρίκα και το Ακαπούλκο-του Γιώργου Παπανδρέου: το Costa Navarino.
Εδώ ο Γιώργος Παπανδρέου σκέπτεται και διαλογίζεται πάνω στο μέλλον της ανθρωπότητας. Εδώ συντάσσει τις διακηρύξεις του για τη σωτηρία της Ελλάδας-της Ελλάδας μας!-και εδώ μαζί με τον καλό του προσωπικό φίλο και συνεργάτη Γιώργο Παπακωνσταντίνου πήραν μερικές από τις σημαντικότερες αποφάσεις για ευτυχισμένη φωτεινή Ελλάδα. Δεν είναι ιδανικός τόπος και τρόπος αυτός για να σχεδιάζεις την ευτυχία των ανθρώπων που κυβερνάς τις τύχες τους; Δεν έχει ακόμη φτάσει σ’εσάς η αύρα αυτού του σχεδιασμού;
Φυσικά για να διαλέξεις έναν τέτοιο τόπο περισυλλογής χρειάζεσαι τρία τέσσερα πράγματα: πρώτα απόλα την περισυλλογή σου. Κατά δεύτερο λόγο το υψηλό σου γούστο. Και κατά τρίτο λόγο κάποια λεφτά. Τα δύο πρώτα τα έχει-σε αφθονία!-ο Παπανδρέου. Χρήματα όμως δεν έχει-είναι γνωστό ότι ο πατέρας του του άφησε μόνο ένα όνομα και ο παππούς του μόνο ένα ρολόι. Ε τα λεφτά γι’αυτό το πολυτελές resort τα πληρώνει ο…Αναγνώστου!
Ο τόπος αυτός είναι όμορφος γιατί τον αγκάλιασε το αγαπητικό βλέμμα του μεγάλου ηγέτη, που εδώ στοχάστηκε, εδώ διαλογίστηκε, εδώ λούστηκε και εδώ σερφάρισε. Θάρθει εποχή που ο τόπος αυτός θα γίνει τόπος προσκυνήματος!
Σ.Σ. Να θυμίσω ότι με το επώνυμο *Αναγνώστου ο Παπανδρέου έκανε το κλείσιμο των περσινών  καλοκαιρινών διακοπών του. Φαίνεται σε όλο το προηγούμενο διάστημα είχε αντιμετωπίσει σφοδρό αρνητικό κλίμα όπου πήγαινε κι έτσι αναγκάστηκε να μετέλθει αυτό το ταπεινωτικό κόλπο, που τελικά τον εξέθεσε ακόμη περισσότερο στα μάτια του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου