Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Επιμένει ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης για το Δήμο Μεσσήνης


Τελευταία Ενημέρωση: 21/01/2014

Επιβεβαίωσε τα σχέδιά του και στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πεταλιδίου

Του Αντώνη Πετρόγιαννη

Παρά το γεγονός ότι έχει επιβεβαιωθεί δημοσίως και από τα πιο επίσημα κομματικά χείλη, ότι στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και στο περιβόητο δείπνο σε ψαροταβέρνα στη μαρίνα το κομματικό χρίσμα για το Δήμο Μεσσήνης δόθηκε στον νυν δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, επιμένει. Και μάλιστα, φροντίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά του σεναρίου που τον θέλει να κατεβαίνει υποψήφιος στον ίδιο Δήμο στις εκλογές του Μαΐου.
Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πεταλιδίου σε εστιατόριο της περιοχής, φρόντισε να ενημερώσει έναν αριθμό παρισταμένων για τα άμεσα πολιτικά του σχέδια, τα οποία έχουν σχέση με το Δήμο Μεσσήνης.
Πέραν, πάντως, της πολιτικής είδησης, η εκδήλωση ήταν από τις πλέον πετυχημένες του Συλλόγου, αφού η αίθουσα γέμισε κόσμο απ’ όλες τις κοινότητες του Δήμου. Εκτός του κ. Σαμπαζιώτη, το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος.
Έτσι, οι προσεχείς εκλογές στο συγκεκριμένο Δήμο αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κανείς τους δεσμούς του βουλευτή με την περιοχή και τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει αυτή η σχέση. Γιατί, πέραν του όποιου έργου μπορεί να έχει κάνει ο σημερινός δήμαρχος, για ένα μεγάλο κομμάτι των δημοτών θεωρείται «ξένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου