Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Στηρίζει Τατούλη το ΠΑΣΟΚ!

Στηρίζει Τατούλη το ΠΑΣΟΚ! 09/03/2014
tatoulis31Πέ­ρα­σε η γραμ­μή του Ο­δυσ­σέ­α Κων­σταν­τι­νό­που­λου στον Βε­νι­ζέ­λο.
Εί­ναι ο­ρι­στι­κό και δεν αλ­λά­ζει πλέ­ον.
Αύ­ριο λί­γο πριν την ο­μι­λί­α του Μάρ­τιν Σούλ­τς στην συν­δι­ά­σκε­ψη της «Ε­λιάς», το ΠΑ­ΣΟΚ θα δώ­σει στην δη­μο­σι­ό­τη­τα τα ο­νό­μα­τα των υ­πο­ψη­φί­ων πε­ρι­φε­ρεια­ρχών που θα στη­ρί­ξει.
Δυ­στυ­χώς η η­γε­σί­α του ΠΑ­ΣΟΚ προ­χω­ρά σε μί­α νέ­α ΠΡΟ­ΔΟ­ΣΙΑ.
Χθές συ­ναν­τή­θη­κε ο Πά­ρις Κου­κου­λό­που­λος με τον πε­ρι­φε­ριά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου Πέ­τρο Τα­τού­λη και συμ­φώ­νη­σαν σε ό­λα.
Ε­τσι α­πλά και ΞΕ­ΔΙ­ΑΝ­ΤΡΟ­ΠΑ…!
Α­κό­μα και ο γραμ­μα­τέ­ας του κόμ­μα­τος Νί­κος Αν­δρου­λά­κης που υ­πο­τί­θε­ται ό­τι μι­λού­σε με τις ορ­γα­νώ­σεις στην Πε­λο­πόν­νη­σο, στο χθε­σι­νό πο­λι­τι­κό συμ­βού­λιο, πρό­τει­νε την στή­ρι­ξη Τα­τού­λη…!
Η ΝΤΡΟ­ΠΗ ΣΕ Ο­ΛΟ ΤΟ ΜΕ­ΓΑ­ΛΕΙ­Ο ΤΗΣ…!
Στην συ­νάν­τη­ση Κου­κου­λό­που­λου-Τα­τού­λη συμ­φω­νή­θη­κε να μην αλ­λά­ξουν οι αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχες Αρ­γο­λί­δας, Λα­κω­νί­ας(­!­!­!­!­!­!­!) και Κο­ριν­θί­ας αν το θέ­λει ο Δέ­δες…!
Με δε­δο­μέ­νη λοι­πόν την στή­ρι­ξη του ΠΑ­ΣΟΚ ο Τα­τού­λης έ­χει προ­γραμ­μα­τί­σει για την Δευ­τέ­ρα έ­κτα­κτη σύ­νο­δο της ε­κτε­λε­στι­κής ε­πι­τρο­πής των αν­τι­πε­ρι­φε­ρεια­ρχών…!
Η α­πό­φα­ση αυ­τή θα δι­α­λύ­σει το ή­δη δι­α­λυ­μέ­νο ΠΑ­ΣΟΚ Πε­λο­πον­νή­σου και εί­ναι σί­γου­ρο ό­τι θα υ­πάρ­ξουν έν­το­νες αν­τι­δρά­σεις…!
Οι ε­ξε­λί­ξεις αυ­τές έ­χουν πα­γώ­σει τους πάν­τες εν­τός και ε­κτός ΠΑ­ΣΟΚ…!
Τις ε­πό­με­νες ώ­ρες θα α­πο­φα­σί­σουν οι αν­τι­δρούν­τες πε­ρι­φε­ρεια­κοί σύμ­βου­λοι τι στά­ση θα κρα­τή­σουν…!
Η α­πό­φα­ση της η­γε­σί­ας του ΠΑ­ΣΟΚ δεν φαί­νε­ται να μπο­ρεί να αλ­λά­ξει,τις ε­πό­με­νες ώ­ρες…!
Εν­νο­εί­ται ό­τι ο κό­σμος του ΠΑ­ΣΟΚ κά­νει Ε­ΜΕ­ΤΟ με την η­γε­σί­α που οδηγεί το κόμμα στον αφανισμό και στην αναξιοπρέπεια…!
ppres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου