Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η "προσφορά" Σώρρα γέμισε το αμφιθέατρο

Η "προσφορά" Σώρρα γέμισε το αμφιθέατρο Γράφτηκε από την 
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Η "προσφορά" Σώρρα γέμισε το αμφιθέατρο
 
 
Πλήθος Καλαματιανών συμμετείχε χθες το βράδυ στην εκδήλωση που διοργάνωσαν φίλοι του Αρτέμη Σώρρα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Συχνά ήταν έντονες οι αποδοκιμασίες κατά των μελών της κυβέρνησης που, όπως αναφέρθηκε, δεν αποδέχονται την προσφορά του Α. Σώρρα ύψους 600 δισ. δολαρίων για την εξαγορά του δημοσίου χρέους.
Μέλη της ομάδας Σώρρα και του οργανισμού Ε.Ν.D., όπως ο κ. Παλαντίνας και ο κ. Καλογερόπουλος, αναφέρθηκαν στο ιστορικό της δράσης του Αρτέμη Σώρρα και σε όλη τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί με σκοπό να πείσει την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί την προσφορά του. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν τα σχετικά έγγραφα και οι μηνυτήριες αναφορές κατά των μελών της κυβέρνησης, ενώ σημαντική μερίδα του κοινού χειροκροτούσε αποδοκιμάζοντας την κυβέρνηση κάθε φορά που ο ομιλητής έκανε σκληρή αναφορά στη μέχρι τώρα άρνηση αποδοχής της προσφοράς των 600 δισ. δολαρίων.
Να σημειωθεί πως στον προθάλαμο του αμφιθέατρου πολίτες συμπλήρωναν με τα στοιχεία τους και υπέγραφαν το "Ψήφισμα Ελλήνων", σύμφωνα με το οποίο δηλώνουν την αποδοχή - υποστήριξη της πρότασης, ζητούν να γίνει αποδεκτή από την ελληνική κυβέρνηση "όπως έχει υποβληθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 με την κατάθεση των χρημάτων, να γίνει λογιστικός έλεγχος για την εξακρίβωση του πραγματικού δημόσιου χρέους και να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες".
Κ.Δ. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/ekdiloseis/item/34330-sorras-prosfora-exagwra-dimosiou-xreous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου