Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

για την πώ­λη­ση μέ­σω του ΤΑΙ­ΠΕΔ 2 στρεμ­μά­των στο κά­στρο της Πύ­λου.

Θ. Πετράκος: «Να ανακληθεί η απαράδεκτη απόφαση να ξεπουληθούν 2 στρέμματα από το κάστρο της Πύλου.» 04/06/2014
kastro pulou«Έκ­πλη­κτοι οι πο­λί­τες της Μεσ­ση­νί­ας πλη­ρο­φο­ρή­θη­καν την  α­δι­α­νό­η­τη και α­πα­ρά­δε­κτη α­πό­φα­ση της Δι­υ­πουρ­γι­κής Ε­πι­τρο­πής Α­πο­κρα­τι­κο­ποι­ή­σε­ων να με­τα­βι­βα­στούν στο ΤΑΙ­ΠΕΔ 2 στρέμ­μα­τα α­πό το Κά­στρο της Πύ­λου προ­φα­νώς για να που­λη­θούν. Αυ­τό που α­πο­μέ­νει εί­ναι να πλη­ρο­φο­ρη­θού­με ό­τι ο κ Σα­μα­ράς α­πο­φά­σι­σε να εκ­ποι­ή­σει και την Α­κρό­πο­λη.» Το­νί­ζει σε δή­λω­σή του ο βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Θα­νά­σης Πε­τρά­κος σχε­τι­κά με το θέ­μα που έ­χει α­να­κύ­ψει για την πώ­λη­ση μέ­σω του ΤΑΙ­ΠΕΔ 2 στρεμ­μά­των στο κά­στρο της Πύ­λου.
Ο κ. Πε­τρά­κος δεν πα­ρέ­λει­ψε να ε­ξα­πο­λύ­σει ε­πί­θε­ση κα­τά του πρω­θυ­πουρ­γού Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά λέ­γον­τας ό­τι:
«Ο κ. Σα­μα­ρά πρέ­πει να ντρέ­πε­στε για την κα­τά­πτυ­στη και α­δι­α­νό­η­τη αυ­τή α­πό­φα­σή σας. Οι πο­λί­τες γνω­ρί­ζουν ό­τι πριν την κα­τάρ­ρευ­ση της κυ­βέρ­νη­σή σας έ­χε­τε α­πο­φα­σί­σει να ξε­που­λή­σε­τε τα πάν­τα. Ξε­περ­νά­ει ό­μως κά­θε φαν­τα­σί­α να με­τα­βι­βά­ζε­τε στο ΤΑΙ­ΠΕΔ για να ξε­που­λή­σε­τε α­κό­μη και τμή­μα του κά­στρου της Πύ­λου. Ντρο­πή και αί­σχος και πά­λι. Α­λή­θεια μέ­χρι που θα φτά­σει ο κα­τή­φο­ρός σας;
Α­κυ­ρώ­στε τώ­ρα την κα­τά­πτυ­στη α­πό­φα­ση με την ο­ποί­α με­τα­βι­βά­ζον­ται στο ΤΑΙ­ΠΕΔ 2 στρέμ­μα­τα α­πό το κά­στρο της Πύ­λου.»
Τέ­λος ο κ. Πε­τρά­κος κα­λεί τους πο­λί­τες να αν­τι­δρά­σουν μα­ζι­κά και α­γω­νι­στι­κά ώ­στε να α­πο­τρα­πεί η εκ­ποί­η­ση τμή­μα­τος του κά­στρου της Πύ­λου ό­πως και κά­θε αρ­χαι­ο­λο­γι­κού χώ­ρου αλ­λά και γε­νι­κά της Δη­μό­σιας πε­ρι­ου­σί­ας. Η κυ­βέρ­νη­ση μει­ο­ψη­φί­ας δεν έ­χει κα­νέ­να δι­καί­ω­μα να εκ­ποι­εί τη χώ­ρα. Να πα­ραι­τη­θεί τώ­ρα και να προ­χω­ρή­σει στην προ­κή­ρυ­ξη ε­κλο­γών για να μι­λή­σει ο λα­ός και να α­να­δεί­ξει κυ­βέρ­νη­ση του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου