Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

"Ο Μύθος της Ελληνικότητας του Βυζαντίου" του Θανάση Κουκοβίστα

"Ο Μύθος της Ελληνικότητας του Βυζαντίου"
            Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015        
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΚΟΒΙΣΤΑΣ
Ένα θέμα μεγάλου ενδιαφέροντος, αυτό του Βυζαντίου, του Ελληνισμού και της εκκλησίας, πραγματεύεται το βιβλίο του δημοσιογράφου Θανάση Κουκοβίστα, που μόλις κυκλοφόρησε…
«Ο Μύθος της Ελληνικότητας του Βυζαντίου» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Θανάση Κουκοβίστα, το οποίο εντάσσεται σε μια ευρύτερη σειρά έργων του ίδιου, με τον τίτλο «Μύθοι και πραγματικότητες της ελληνικής ιστορίας. Από το 330 μ.Χ. μέχρι το 1923».
Όπως γράφει ο ίδιος ο συγγραφέας, «Η συνεύρεση ελληνισμού και χριστιανισμού δεν ήταν ειρηνική, όπως έχει επιβάλλει η Εκκλησία να μας διδάσκουν. Χύθηκαν ποταμοί αίματος Ελλήνων και καταστράφηκαν τα μνημεία του μεγαλειώδους αρχαίου πολιτισμού, προκειμένου οι πρόγονοί μας να αλλάξουν θρησκεία. Αυτό πραγματεύεται το βιβλίο».
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το Σάββατο, στις έξι το απόγευμα, στο ξενοδοχείο της Καλαμάτας «REX», από τον δημοσιογράφο Χρίστο Κοτσωνή, ενώ ο Θανάσης Κουκοβίστας θα δώσει «απάντηση σε κάθε απορία που έχει δημιουργήσει η επίσημη Ιστορία σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα», όπως σημειώνει ο ίδιος.
Το βιβλίο τιμάται 15 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε είτε στον εκδότη Πανάγο Δημόπουλο, Νικηταρά 3B, τηλ. 27210-23328, είτε στον συγγραφέα, τηλ. 6977799787.            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου