Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

''Δεν δοκιμάζουν την θρησκευτικότητα του λαού, αλλά δοκιμάζονται από την θρησκευτικότητα του λαού'' !


Η Φοινικούντα εόρτασε με κάθε ευταξία  την προστάτιδα και πολιούχο Παναγία Τριχερούσα 

''Δεν δοκιμάζουν την θρησκευτικότητα του λαού, αλλά δοκιμάζονται από την θρησκευτικότητα του λαού'' !Φοινικούντα 7/7/2018ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος


O Mεσσηνιας Χρυσόστομος για τις σχέσεις εκκλησίας κράτους στην Φοινικούντα που εόρτασε την προστάτιδα και πολιούχο Παναγία Τριχερούσα παρουσία του εκπροσώπου της κυβέρνησης αναπληρωτού υπουργού εξωτερικών κ Κατρούγκαλου ''Δεν δοκιμάζουν την θρησκευτικότητα του λαού αλλά δοκιμάζονται από την θρησκευτικότητα του λαού'' στέλνοντας ένα μήνυμα ψέλνοντας τον εθνικό ύμνο ! χρόνια πολλά.
 Ευχαριστούμε την κωμόπολη και πολίχνη της Φοινικούντας για την άψογη φιλοξενία των πολύ καλών φίλων και για την διοργανωση της εορτής και ιερας πανήγυρης της προστάτιδας και πολιούχου Παναγίας Τριχερούσας κατα το διήμερο 6και 7 Ιουλιου ,'' Ὑγείας και θείας βοηθείας ὑπέρ αὐτῶν εἴπομεν''
7/7/2018
Η Φοινικουντα εόρτασε με κάθε ευταξία  την προστάτιδα και πολιούχο Παναγία Τριχερούσα χοροστατούντων των αγιων αρχιερέων Μητροπολιτών Άρτης Καλλινίκου, Μάνης Χρυσοστόμου, Μεσσηνίας Χρυσοστόμου και του Επισκόπου Μοζαμβίκης Χρυσοστόμου.

Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣ κοινοποίησε το άλμπουμ "ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ" — με τον Leonidas Gaitanis και 7 ακόμη.
21 ώρες
Ο χρήστης Pilos today welcome πρόσθεσε 1.417 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ — στην πόλη Φοινικούντα Μεσσηνίας.
6 και 7 Ιουλίου στην Φοινικούντα Μεσσηνίας που εόρτασε την Παναγία Τριχερούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου