Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

κοπή Βασιλόπιτας απο τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πύλου " το Ναυαρίνο "

 
Αγαπητοί Συμπατριώτες, Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας,
Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής και ταχυδρομικής ενημέρωσης-πρόσκλησης που σας εστάλη σας υπενθυμίζουμε και σας καλούμε να παρευρεθείτε στις 13 Ιανουαρίου 2019 , ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, να πιούμε μαζί τον καφέ μας σε συνδυασμό με την καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας (με δώρο έκπληξη για τον τυχερό του νομίσματος), στην ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΛΑΕΔ, στο Σαρόγλειο Μέγαρο, Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης 1, Αθήνα, Αίθουσα «ΑΘΗΝΑ», 1ος όροφος.
Η πλέον σημαντική στιγμή βέβαια για όλους μας, θα είναι η παρουσίαση της μεγάλης έρευνας για την « Μύρτιδα», από τον επίκουρο Καθηγητή Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Μανώλη Παπαγρηγοράκη, τον άνθρωπο που προχώρησε σε ανάπλαση του προσώπου της Μύρτιδος σε ειδικό εργαστήριο στο εξωτερικό.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. ή με εσωτερικό μήνυμα, για την παρουσία σας, για να σας δοθεί είσοδος στην ΛΑΕΔ.
Συνεχίζουμε την μέχρι τώρα δράση μας με ανανεωμένες δυνάμεις, φιλόδοξα σχέδια και με όρεξη για περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών των συμπατριωτών μας.
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας η θετική ανταπόκριση σας στις εκδηλώσεις μας και η συμμετοχή σας στις μελλοντικές δραστηριότητες μας.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Πόλα Πολλάλη Έφη Μπούνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου