Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

''Γερμανοί ... Ναζί'' στη Πύλο ! Tου Kampfgruppe " Sϋden " -Hellenic ree...


Ξεκίνησαν τα γυρίσματα από τον Πρεβεζάνο σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα
Ο πολυμήχανος Ζορμπάς στην Μάνη"
"...Αν ήταν στη ζωή μου να διάλεγα ένα ψυχικό οδηγό...σίγουρα θα διάλεγα το Ζορμπά. Γιατί αυτός είχε ό, τι χρειάζεται ένας καλαμαράς για να σωθεί: την πρωτόγονη ματιά ....αγέρα, θάλασσα, φωτιά, γυναίκα, ψωμί· τη σιγουράδα του χεριού, τη δροσεράδα της καρδιάς, την παλικαριά να κοροϊδεύει την ίδια του την ψυχή, σαν να ‘χε μέσα του μια δύναμη ανώτερη από την ψυχή...." (Ν.Καζαντζακης)
Ο σπουδαίος Πρεβεζάνος σκηνοθέτης και άνθρωπος καρδιάς Charalampos Babis Tsokas "... έχει αφιερώσει την ζωή του, να παρουσιάζει τους Έλληνες σε όλον τον κόσμο.."!!! Με την ψυχή της ομάδας ,τον εκλεκτό Athanasios Psaroulis και τους εθελοντές, με την υποστήριξη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, προχώρησε στα γυρίσματα της μεγάλης αυτής παραγωγής!!!..
Τα γυρίσματα μετά τον Απρίλη του 2018,συνεχίστηκαν τον Γενάρη του 2019 και θα ολοκληρωθούν τον Απρίλη του 2019! Στον ρόλο του Ζορμπά ο μοναδικός Χρήστος Νικ. Ζεριτης!
Εθελοντικά συμμετέχουν οι Σουηδοί κινηματογραφιστές, Peter Östlund!!! O Jean Fischer,ο ηχολήπτης BionThisel,η σκηνογράφος Zena Ostlund,ο ηχολήπτης Ingern Eriksson. Στην μουσική, συγκρατείστε το όνομα!
Yiota Tsoka!!! (ανερχόμενο αστέρι, έλκει καταγωγή από Φοινικούντα).
Συμμετέχουν εθελοντικά,τα τοπικά Μας θεατρικά σχήματα," Θεατρική Διαδρομή", "Θεατρική Ομάδα Μέθεξη", "ΜΕΘ","ΔΗΜΕΘΕΚ","ΩΚΥΤΟΠΟ" και ο Βασίλης Φλώρος.
Επίσης οι Σύλλογοι: Νεδουσαιων, Ελληνομνημονων, Αλαγονιων, Μανιατών, Μεσσηνίων Συγγραφέων . Ο Christos Ihos Sikas.Μακιγιέρ η Ιωάννα Μανέα. Μπράβο στην Κατερίνα Εξαρχουλεα- Γεωργιλεα με την οικογένειά της που διδάσκουν φιλοξενία! Αξίζουν μεγάλο ευχαριστώ!
Πλήθος εθελοντών αγκαλιάζει την παραγωγή! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου