Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

29 Μαΐου 2020 Σύνδεση βιολογικού στο Τσικλητηριο έπειτα από 12 χρόνια απαξίωσης του βιολογικού

Σύνδεση βιολογικού στο Τσικλητηριο έπειτα από 12 χρόνια απαξίωσης του βιολογικού

 

 Στο βίντεο απο 16 Απρ 2018 ο πρόεδρος την ΔΕΥΑΠΝ σήμερα, και ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τότε είχε καταγγείλει οτι '' από το 2011 μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμιά σύνδεση στο βιολογικό καθαρισμό '' ακούγετε στο βίντεο να λέει χαρακτηριστικά, ήταν και αυτός ένας λόγος της διαφωνίας του με τον συνδυασμό της τέως δημοτικής αρχής ?


Σύνδεση βιολογικου στο Τσικλητηριο έπειτα από 12 χρόνια απαξίωσης του βιολογικου, γιατί τόσες δημοτικές αρχές που πέρασαν δεν έκαναν το αυτονόητο?





 το 2000 επι δημαρχίας Αθανάσιου Φιλιποπουλου 1998-2002 άρχισε να κατασκευάζετε ο βιολογικός καθαρισμός της Πύλου ήταν μια απόφαση η οποία πάρθηκε επι δημαρχίας Ιωάννη Βρεττάκου  1994-1998.
Ο πρώτος δρόμος ο οποίος ξεκίνησε να κατασκευάζει ο υποργολάβος της ΔΕΛ-ΚΑΤ (το έργο είχε πάρει κατασκευαστικά η ΛΥΚΟΔΗΜΟΣ ΑΤΕ ) ήταν η Κωστή Τσικλητηρα απέξω ακριβώς απο το  νέο δημαρχιακό μέγαρο άφησε παροχή για σύνδεσης  στο βιολογικό όπου αρχικά ήταν συνδεδεμένος στον παντοροήκο αγωγό αποχέτευσης, έτσι λοιπόν το μόνο το οποίο χρειάστηκε σήμερα να γίνει ήταν να κλείσουν την μια αποχέτευση και να ανοίξουν την άλλη !!!ούτε και αυτό δεν έκαναν τόσα χρόνια η παρελθούσες δημοτικές αρχές ?

12 χρόνια είχαν να σηκώσουν το φρεατιο για να αλλάξουν τα καπάκια από τον παντοροηκο, στο βιολογικό του δημαρχιακού μεγάρου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου