Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου Νέστορος ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος

Φίλες Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για τον τόπο μας ανακοίνωσα χθες την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Πύλου – Νέστορος.
Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση.
Ήταν αποτέλεσμα της αγάπης και του ενδιαφέροντός μου για τον τόπο μας και των αναπτυξιακών αναγκών και προκλήσεων του Δήμου μας.
Πάνω απ’ όλα όμως ήταν αποτέλεσμα συνεχών προτροπών σας καθώς επίσης της αγάπης και της εμπιστοσύνης με τις οποίες με περιβάλλετε.
Είναι πεποίθησή μου ,ότι διανύουμε μια περίοδο έντονων ανακατατάξεων και αλλαγών που διαπερνούν το σύνολο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής .Σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες η θέση του Δήμου Πύλου – Νέστορος στον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται ανταγωνιστικά και αξιοποιώντας όλα τα χαρίσματα της περιοχής μας.
Είμαστε υποχρεωμένοι να αποκτήσουμε όραμα και στρατηγική για τον Δήμο μας. Να διεκδικήσουμε ένα περιφερειακό ρόλο που θα μας δίνει δικαίωμα στην ανάπτυξη και την ευημερία και θα μας εξασφαλίζει ένα λαμπρό μέλλον αντάξιο της Ιστορίας μας και του υπέροχου λαού μας.
Η κατάθεση εκ μέρους μου ενός απόλυτα τεκμηριωμένου προγράμματος και η στελέχωση του ψηφοδελτίου μας με δυναμικό που θα εγγυάται την εφαρμογή του είναι εκείνα τα στοιχεία που θα μας δώσουν το δικαίωμα να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να ζητήσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης σας.
Για τους παραπάνω ενδεικτικά λόγους αλλά και πιστεύοντας απόλυτα ότι από αυτό το μετερίζι μπορώ να φανώ χρήσιμος για το Δήμο μας σας γνωστοποίησα από χθες την πρόθεσή μου και σας διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την Νίκη.
Σας καλώ όλους να υποδείξετε και να στηρίξετε τους ικανότερους και αξιολογότερους συνδημότες ως υποψηφίους για τον Δήμο μας από διάφορους πολιτικούς χώρους γιατί πραγματικά θα είμαστε ένας ενωτικός συνδυασμός χωρίς κομματικές «ακτινογραφίες» και χωρίς παρεμβάσεις από οπουδήποτε.
Σας ευχαριστώ όλους
Με εκτίμηση
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΑΝ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου