Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012


"ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"! Το απαγορευμένο ρωσικό ντοκιμαντέρ, που προβάλλεται στη Ρωσία, ξεσκεπάζοντας με ντοκουμέντα και γεγονότα, το ανατριχιαστικό πρόσωπο της Τουρκίας, με πολλά σχόλια για την καταστροφή του Ελληνισμού και της Αυτοκρατορίας μας (Βυζαντινή)! - Επειδή αντέδρασε η Άγκυρα σφοδρά, Ρώσος εισαγγελέας το απαγόρευσε, αφήνοντας το όμως να παίζεται για ένα μήνα ακόμη, ώστε κατ΄ουσίαν να το δουν όλοι!

Στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι οι Τούρκοι κατέστρεψαν τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και προκάλεσαν καταστροφές στη Ρωσία και σε όλους τους λαούς του κόσμου, ενώ τονίζεται πως κάθε χρόνο περίπου τρία εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες πηγαίνουν για διακοπές στην Τουρκία και δαπανούν τεράστια χρηματικά ποσά. Στη συνέχεια τα χρήματα αυτά τα χρησιμοποιούν οι Τούρκοι, για να εγκατασταθούν σε περιοχές της Ρωσίας...

Επίσης αναφέρεται ότι ο γάμος των χριστιανών με αλλόθρησκους είναι αμαρτία και υπενθυμίζεται ότι οι Τούρκοι είναι αυτοί που έσφαξαν τους Ιερείς μας και εισέβαλαν στην Αγία Σοφία, την οποία μετέτρεψαν σε τζαμί!
Δείτε το πριν αποσυρθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου