Πέμπτη 18 Απριλίου 2013


Νέες πιέσεις και αιχμές από το δήμαρχο Καλαμάτας κατά του Δ.Σ. Μεσσήνης

    Νέες πιέσεις και αιχμές από το δήμαρχο Καλαμάτας κατά του Δ.Σ. Μεσσήνης
    ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ 
    Ανέβασε και άλλο τους τόνους σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, κατά των αντιδράσεων που υπάρχουν στη Μεσσήνη για τα χαρακτηριστικά του δρόμου Καλαμάτας-Ριζόμυλου, επιμένοντας ότι αυτές αντιστρατεύονται το δημόσιο συμφέρον και εξυπηρετούν ατομικά συμφέροντα!...
    «Να δω ποιος θα απολογηθεί όταν κλείσει το ΕΣΠΑ και δεν έχει ενταχθεί ο δρόμος», σχολίασε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας. Ο κ. Νίκας ισχυρίστηκε ότι το έργο μπορεί να ενταχθεί με τη μελέτη που υπάρχει και αυτή να τροποποιείται στην πορεία! Τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάνω έκκληση για την ένταξη του έργου. Υπάρχουν δυνατότητες τροποποιήσεων εν τη πορεία, ώστε να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Και αν κάποιοι δεν ικανοποιηθούν τι να κάνουμε, προέχει το δημόσιο συμφέρον».
    Επίσης ο δήμαρχος επέμεινε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ο σπουδαιότερος για τη Μεσσηνία. Τον χαρακτήρισε «έργο μάνα», ίσης σημασίας με τον αυτοκινητόδρομο.
    Από την άλλη, το Δημοτικό Συμβούλιο με νέα ομόφωνη απόφασή του, την περασμένη εβδομάδα, επέμεινε στο αίτημα για τροποποιήσεις της μελέτης, ώστε ο δρόμος που θα γίνει να έχει πιο ήπια χαρακτηριστικά και όχι τον χαρακτήρα άξονα ταχείας κυκλοφορίας.
    Στ.Μ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου