Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αίτηση θεραπείας της Σταυρούλας Αγρίου απορρίφθηκε από το δήμαρχο Καλαμάτας
    Αίτηση θεραπείας της Σταυρούλας Αγρίου απορρίφθηκε από το δήμαρχο Καλαμάτας
    ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
    Συνέχεια στην υπόθεση των αλλεπάλληλων μετακινήσεων της Σταυρούλας Αγρίου από Διεύθυνση σε Διεύθυνση του Δήμου Καλαμάτας… δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, απέρριψε αίτηση θεραπείας του υπηρεσιακού στελέχους για την ακύρωση της τελευταίας απόφασής του, για τη νέα μετακίνησή της…
    Η Σταυρούλα Αγρίου πριν από 15 μήνες περίπου μετακινήθηκε, με απόφαση του δημάρχου, από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας στη Διεύθυνση Προγραμματισμού. Πριν από δύο μήνες μετακινήθηκε και πάλι, ξανά με απόφαση του δημάρχου, από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού στη Διεύθυνση ΚΕΠ.
    Σημειώνεται ότι η Σταυρούλα Αγρίου είναι μια έμπειρη μηχανικός που πλέον υπηρετεί σε μια κατεξοχήν διοικητική Διεύθυνση!
    Για τη νέα αυτή μετακίνηση έχουν διατυπώσει εγγράφως την αντίθεσή τους το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, η Ένωση των διπλωματούχων μηχανικών δημοσίων υπαλλήλων, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Χρήστος Σταθόπουλος, τονίζοντας, πέραν όλων των άλλων, ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια έμπειροι μηχανικοί να απασχολούνται σε θέσεις άλλων επιστημών.
    Ο δήμαρχος Καλαμάτας απέρριψε την αίτηση θεραπείας της Σταυρούλας Αγρίου για την ακύρωση της μετακίνησής της, σημειώνοντας ότι η απόφασή του «δεν συνιστά δυσμενή μεταχείριση του μετακινούμενου υπαλλήλου».
    Στ.Μ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου