Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς «αδειάζει» πρωτα τον Νίκα στην Καλαμάτα

Τελειώνει το ’13 αλλά το «ματς» των εκλογών τώρα ξεκινά.. Έχω πάλι πληροφορίες από τους πληροφοριοδότες μου, τα γνωστά φαντασματάκια, ξέρετε, ότι εκεί κοντά στο γειτονικό Δήμο της όμορφης Καλαμάτας κάτι μαγειρεύεται…
Ο Αντώνης, ετοιμάζει τον παιδικό του φίλο Στέλιο (Στασινόπουλο) για νέο Δήμαρχο, ο οποίος είναι ήδη δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας μαζί με τον Παναγιώτη..
Εδώ στον τελευταίο θέλω να επιμείνουμε και εξηγώ γιατί… Λοιπόν, ο Παναγιώτης έχει πολύ προκαλέσει τον Αντώνη, με τα ανοίγματα που έκανε σε Χρυσή Αυγή και Σύριζα, κάτι το οποίο φαίνεται ότι του γύρισε μπούμερανγκ…
Συν τοις άλλοις ο Παναγιώτης απ’ την αρχή ήταν με το «στρατόπεδο» της Ντόρας, αλλά απ’ τη συνολική του εικόνα αν κρίνει κανείς κι απ’ τις «μεταπηδήσεις» απ’ τη μία άποψη στην άλλη, επικρατεί μια σύγχυση που ο ίδιος προκαλεί, μην ξέροντας που πατά και πού βρίσκεται.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις διάφορες συσκέψεις σε θέματα σοβαρά, όπως η διαχείριση απορριμμάτων. Δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς το τοπίο, σα να μην ξέρει και ο ίδιος περί τίνος πρόκειται καμιά φορά.
Με την τακτική όμως, μία έτσι μία αλλιώς, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να κερδίσει αυτή τη φορά την εκλογική διαμάχη..
Δε μένει παρά να περιμένουμε να μιλήσουν… Οι κάλπες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου