Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Θα προσπαθήσει να σύρει το ΠΑΣΟΚ απόψε ο Χειβιδόπουλος;


xeiovidopoulos

Απόψε στην Χαριλάου Τρικούπη θα γίνει μία πολύ κρίσιμη συνάντηση,των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου,των αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων.
Εκεί θα συζητηθεί το θέμα Τατούλη. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο οποίος εν πολλοίς νοιώθει «ιδιοκτήτης» του κόμματος,θα προσπαθήσει να εγκλωβίσει και τους αντιπεριφερειάρχες και τις οργανώσεις στον Τατούλη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι στην προσπάθεια του αυτή θα έχει βοήθεια απο το έτερο μέλος της Κεντρικής επιτροπής απο την Λακωνία κ. Στρατηγάκο.
Ομως τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά για τον κ.Χειβιδόπουλο. Οι πάντες στην Πελοπόννησο ξέρουν ότι ο ίδιος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και ξέρουν επίσης ότι είναι εδώ και καιρό εκ των απορρήτων της οικογένειας,με αποτέλεσμα να τον θεωρούν «Δούρειο ίππο» στο κόμμα.
Στην συνεδρίαση θα προεδρεύει ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και με πολύ ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις Δέδε, Πουλοκέφαλου και Νικολάκου.
Να σημειώσουμε για την ακρίβεια του ρεπορτάζ ότι εκτός απο την νομαρχιακή Αργολίδας, οι άλλες οργανώσεις θα είναι σχεδόν επιθετικές απέναντι στην στήριξη προς τον Τατούλη.
Κομβικής σημασίας θα είναι και η θέση των βουλετών Μανιάτη-Γρηγοράκου και Κωνσταντινόπουλου.
Δίαφορες φήμες που κυκλοφορούν και λένε ότι έχει κάνει «συμφωνία» ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με τον Τατούλη είναι προβοκατόρικες και εξυπηρετούν απλά τους σχεδιασμούς της επικοινωνιακής ομάδας Τατούλη..!
Θα έχουμε και άλλο ρεπορτάζ σήμερα για την σύσκεψη αυτή..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου