Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Επειτα απο καιρο !!!! η Κριτική Τσορώνη σε Καφαντάρη ;;;εμεις παντος ειμασταν και ειμαστε ανοικτοι να δημοσιευσουμε οτι δηποτε ειχε και εχει να κανει απο τους συνδιασμους της αντιπολιτευσης ,ομως ολα αυτα τα χρονια δεν εχουμε λαβει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ως αντιλογος για τα τεκταινομενα στο δημο Πυλου-Νεστορος..

Κριτική Τσορώνη σε Καφαντάρη Γράφτηκε από τον 
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εντονη κριτική στη Δημοτική Αρχή και στο δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, ασκεί ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Τάσος Τσορώνης, με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ο προϋπολογισμός του 2014 και τα προβλήματα που προκαλούνται στη λειτουργία του δήμου.
Σε δηλώσεις του στην "Ε"ο κ. Τσορώνης σημειώνει ότι «σε ένα δήμο που χαρακτηρίζεται από τη Δημοτική Αρχή πρωτοπόρος, έφυγε ο Γενάρης και δεν έχουμε ψηφίσει ακόμα τον προϋπολογισμό. Αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να λειτουργήσει ο δήμος και να μην μπορεί να πληρωθεί τίποτα».
Αναφερόμενος στις παραιτήσεις τοπικών συμβούλων και την απαξίωση των Τοπικών Συμβουλίων παρατηρεί: «Είχαμε και τις παραιτήσεις τοπικών συμβούλων της Κορώνης και από την πλειοψηφία και από τη μειοψηφία. Ο δήμαρχος έχει απαξιώσει τα Τοπικά Συμβούλια, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις τους. Οι παραιτήσεις των συμβούλων είναι η ύστατη διαμαρτυρία τους. Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι ορίζουν τα πάντα. Πάνε και κάνουν εξυπηρετήσεις και μικροπαρεμβάσεις σε φίλους και ψηφοφόρους τους, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τη γνώμη των Τοπικών Συμβουλίων».
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας επισημαίνει ότι χάρις στις μειοψηφίες επιτυγχάνεται απαρτία και γίνονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ολα τα Δημοτικά Συμβούλια πραγματοποιούνται μόνο εφόσον είναι παρούσες οι μειοψηφίες. Από μόνη της η πλειοψηφία δεν μπορεί να κάνει Συμβούλιο, δεν έχει απαρτία. Πρέπει, όμως, να γίνονται τα Συμβούλια για να λαμβάνονται αποφάσεις. Ελάχιστοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας παίρνουν το λόγο, οι περισσότεροι δεν τον έχουν πάρει ποτέ, παριστάνοντας τις γλάστρες, για να πουν ένα ναι ή ένα όχι».
Ο κ. Τσορώνης στηλιτεύει την επικοινωνιακή τακτική και προβολή της Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου, λέγοντας: «Εχουμε μπουχτίσει από τις καθημερινές δημοσιεύσεις. Και ένα έργο δημοσιεύεται και ξαναδημοσιεύεται για τις εντυπώσεις».
Κλείνοντας, επικρίνει τη Δημοτική Αρχή και απευθύνεται στους δημότες: «Η Δημοτική Αρχή κινείται χωρίς αποτελεσματικότητα και συνέπεια έργων και λόγων. Είναι καιρός αυτοί που ψήφισαν και στήριξαν τη Δ.Α. να συνειδητοποιήσουν ότι δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή». Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/33018-tsoronis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου