Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ: Πολιτική μάχη στην Πελοπόννησο σε επίπεδο… Αντιπεριφερειαρχών!

ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ: Πολιτική μάχη στην Πελοπόννησο σε επίπεδο… Αντιπεριφερειαρχών! Το μπέρδεμα στα πρόσωπα και ο σημαντικός ρόλος των “58″ στη Μεσσηνία! 01/02/2014
1 Φλε­βά­ρη ´14
 @. Νέ­α Δη­μο­κρα­τί­α και ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ εν­τάσ­σουν τις Πε­ρι­φε­ρεια­κές Ε­κλο­γές σε.­.. πο­λι­τι­κό ε­πί­πε­δο!
@. Αυ­τό έ­χουν υ­πο­στη­ρί­ξει και υ­πο­στη­ρί­ζουν.
@. Μό­νο που για την Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου η .­..πο­λι­τι­κή μά­χη θα γί­νει σε ε­πί­πε­δο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρεια­ρχών των Ε­νο­τή­των!
@. Δη­λα­δή των.­..Νο­μών!
@. Ε­κεί θα δεις γέ­λια!
@. Στου Τα­τού­λη τον συν­δυα­σμό,  θα ι­σχύ­σει μάλ­λον η Κυ­βερ­νη­τι­κή.­.. πο­σό­στω­ση.
@. Η Ν. Δ θα α­παι­τή­σει το λι­γό­τε­ρο τέσ­σε­ρα (4) στα πέν­τε (5), αν ό­χι ό­λα.­.­.!
@. Στου Βου­δού­ρη θα του .­..α­να­κοι­νώ­σουν το πέν­τε στα πέν­τε (5/5), ε­νώ θα ε­πι­βλη­θεί άλ­λου εί­δους.­..πο­σό­στω­ση, η ο­ποί­α θα πρέ­πει να ι­κα­νο­ποι­εί τους ε­σω­τε­ρι­κούς συ­σχε­τι­σμούς των.­..συ­νι­στω­σών!
@. Η “κα­τά­λη­ξη” αυ­τή θα δη­μι­ουρ­γή­σει πε­ραι­τέ­ρω αν­τί­δρα­ση στη βά­ση των ψη­φο­φό­ρων.
@. Οι πο­λί­τες θα βρε­θούν αν­τι­μέ­τω­ποι με το σύ­στη­μα που έ­χουν.­.. σι­χα­θεί!
@. Τα κομ­μα­τι­κά και προ­σω­πι­κά συμ­φέ­ρον­τα των.­..κομ­μα­ταρ­χών και των “ε­λα­χί­στων” με άλ­λο­θι τους.­..ψη­φο­φό­ρους!
@. Στην πλευ­ρά Τα­τού­λη, μπο­ρεί κά­τι τέ­τοι­ο να εί­ναι ε­φι­κτό!
@. Στο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ ό­μως της α­ρι­στε­ρής κουλ­τού­ρας κά­τι τέ­τοι­ο δεν εί­ναι εύ­κο­λο!
@. Για πα­ρά­δειγ­μα εί­ναι α­δι­α­νό­η­το το “α­ρι­στε­ρό ρεύ­μα” να πει.­.­..δώ­σε την Αν­τι­πε­ρι­φέ­ρεια της Μεσ­ση­νί­ας και δεν πει­ρά­ζει ας εί­ναι ο.­.. Βου­δού­ρης!
@. Αν­τί­θε­τα εί­ναι ευ­κο­λό­τε­ρο να πει το ση­με­ρι­νό “πα­σο­κι­κό” δυ­να­μι­κό του Τα­τού­λη (και ό­χι το.­..Βε­νι­ζε­λι­κό)­.­.­..θέ­λω μια (1) Αν­τι­πε­ρι­φέ­ρεια Νο­μού και μια(1)  με­τά τις ε­κλο­γές και α­φού φυ­σι­κά.­..νι­κή­σουν!
@. Άν­τε ό­μως να βρει νο­μό (αλ­λά και πρό­σω­πο) για  να βά­λει ο Τα­τού­λης ΠΑ­ΣΟ­Κο με προ­δι­α­γρα­φές.­..Ν.Δ!
@. Κά­τι ό­μως που .­..δι­έ­λα­θε της προ­σο­χής πολ­λών, εί­ναι η κί­νη­ση των “58″!
@. Μπο­ρεί να εί­ναι η .­..συγ­κα­λυμ­μέ­νη ε­να­πο­μεί­να­σα δύ­να­μη του ΠΑ­ΣΟΚ (Βε­νι­ζέ­λου) σε πα­νελ­λα­δι­κό ε­πί­πε­δο, αλ­λά για την Πε­λο­πόν­νη­σο δεν.­.. σχύ­ει το ί­διο!
@. Στη χτε­σι­νή συγ­κέν­τρω­ση των “58″ στην Κα­λα­μά­τα, η πλει­ο­ψη­φί­α των πα­ρόν­των ή­ταν οι έ­χον­τες σχε­δόν ε­χθρι­κή σχέ­ση με τον Τα­τού­λη και οι υ­πό­λοι­ποι, ε­πι­ει­κώς.­.. πο­λι­τι­κή “α­πό­στα­ση” α­πό τον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη!
@. Αν λοι­πόν οι “58″, που συμ­πε­ρι­λαμ­βά­νει κυ­ρί­ως το ση­με­ρι­νό ΠΑ­ΣΟΚ, (που ο Βε­νι­ζέ­λος έ­χει πει πως δεν θα εμ­φα­νι­στεί με αυ­τό­νο­μο ψη­φο­δέλ­τιο στις ε­κλο­γές αυ­τές, δη­λα­δή ψη­φο­δέλ­τιο με τον.­..ή­λιο), σε κεν­τρι­κό ε­πί­πε­δο α­πο­φα­σί­σει συ­νερ­γα­σί­α τύ­που.­..Κυ­βέρ­νη­σης, τό­τε τι θα κά­νει στη Μεσ­ση­νί­α;
@. Η ό­ποι­α δύ­να­μη των “58″ στη Μεσ­ση­νί­α έ­χει κα­τά.­..σύμ­πτω­ση την ί­δια α­πό­στα­ση και α­πό Τα­τού­λη και α­πό Βου­δού­ρη!
@. Με τον έ­ναν έ­χουν γί­νει ε­χθροί και α­πό τον άλ­λο έ­χουν.­.­.”προδοθεί”!
@. Είναι πάντως από “χέρι” πολιτική …ήττα για τα δυο κόμματα.
@. Συγκεκριμένα, να στηρίξουν είτε άμεσα, είτε έμμεσα Περιφερειάρχη με στόχο να έχουν την επόμενη των εκλογών Πολιτική νίκη και μετά από αυτές, να επιδεικνύουν τους…Αντιπεριφερειάρχες!
@. Όχι τους…εκλεκτούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου