Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ενω με το νέο νόμο καταργείται και η δημόσια και δωρεάν παιδεία, κάτι που πρέπει να συναντήσει την αντίδραση σύσσωμης της κοινωνίας.

Αποτράπηκε, προς το παρόν, η παράδοση του κτηρίου του πρώην ΙΚΑ Καλαμάτας
    ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    Δεν έχει «πέσει» ακόμη το κτήριο του πρώην ΙΚΑ Καλαμάτας, αφού η παραλαβή του αποτράπηκε μετά την κινητοποίηση που είχαν το πρωί γιατροί του ΕΟΠΥΥ και μέλη της επιτροπής Αλληλεγγύη Καλαμάτας…
    Διοικητικοί υπάλληλοι από την περιφερειακή διεύθυνση του Οργανισμού επιχείρησαν το πρωί να παραλάβουν το κτήριο, δεν τα κατάφεραν όμως, λόγω της αντίδρασης που συνάντησαν. Οι τόνοι ανέβηκαν, χωρίς να σημειωθούν πάντως έκτροπα και οι εκπρόσωποι της περιφερειακής διεύθυνσης αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν. Μπορεί ωστόσο να επιστρέψουν, ίσως και το σήμερα το απόγευμα.
    Πάντως η επιτροπή Αλληλεγγύη Καλαμάτας και άλλες συλλογικές καλούν και αύριο τον κόσμο να παραβρεθεί το πρωί στο κτήριο του πρώην ΙΚΑ και να παρεμποδίσει την παραλαβή του κτηρίου, ενώ στην αυριανή κινητοποίηση θα λάβουν μέρος και Σωματεία του ΠΑΜΕ.
    Οι αντιδρώντες τονίζουν ότι με το νέο νόμο καταργείται η δημόσια και δωρεάν παιδεία, κάτι που πρέπει να συναντήσει την αντίδραση σύσσωμης της κοινωνίας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου