Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«Καταγγέλλουμε την τακτική του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα να προσελκύει, προφανώς, με άγνωστα «ανταλλάγματα», στελέχη της παράταξής μας και να τα περιλαμβάνει στο δικό του ψηφοδέλτιο.

Παρά τις «αποσκιρτήσεις» ο Θόδωρος Μπρεδήμας δηλώνει ότι δεν κάνει πίσω
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ Π. ΝΙΚΑ
    Για άγνωστα «ανταλλάγματα», με τα οποία προσέλκυσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στο συνδυασμό του τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας, Κώστα Ανδρεάκο και Βασίλη Δικαιουλάκο, μιλάει ο Θόδωρος Μπρεδήμας, που υπογραμμίζει ότι η κάθοδός του στις εκλογές είναι δεδομένη και για το σκοπό αυτό ήδη ενοικιάστηκε εκλογικό κέντρο…
    Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και της «Αλλαγής για το Δήμο Καλαμάτας» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνονται τα εξής: «Καταγγέλλουμε την τακτική του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα να προσελκύει, προφανώς, με άγνωστα «ανταλλάγματα», στελέχη της παράταξής μας και να τα περιλαμβάνει στο δικό του ψηφοδέλτιο. Ο φόβος του ότι η «Αλλαγή για τον Δήμο της Καλαμάτας» θα του φράξει τον δρόμο προς τον δημαρχιακό θώκο, θα τον κατατρέχει μέχρι την τελευταία ώρα. Καμιά μάχη δεν χάθηκε. Αντίθετα, η αποστασία ατσαλώνει αυτούς που μένουν πιστοί και τους ενθαρρύνει να αγωνιστούν με μεγαλύτερο πείσμα. Να είναι σίγουρος ο κ. Νίκας ότι τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν.
    Αυτονόητο είναι ότι οι κ.κ. Ανδρεάκος και Δικαιουλάκος θα πρέπει να παραιτηθούν από τις θέσεις τους ως δημοτικών συμβούλων της «Αλλαγής», προκειμένου να καταλάβουν τις θέσεις τους οι κατά σειράν, επιλαχόντες.
    Απευθυνόμαστε επίσης, προς κάθε επίδοξο αποστάτη και προς κάθε παράταξη να αναλογισθούν τις ευθύνες τους τις σημερινές αλλά και τις αυριανές και να έχουν υπόψιν τους ότι το 1965 παρήλθε και μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
    Εμείς δηλώνουμε, προς κάθε κατεύθυνση, η παράταξη «Αλλαγή για τον Δήμο Καλαμάτας» θα αγωνιστεί να απαλλάξει τον Δήμο από τον δήμαρχο των κυβολίθων και των έργων βιτρίνας, με ανάλγητη πολιτική προς τους κοινωνικά ασθενέστερους. Κυριακή κοντή γιορτή!!
    Ήδη, ο συνδυασμός με τα άξια στελέχη του άρχισε τον προεκλογικό του αγώνα και εντός των ημερών θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, το δε νέο προεκλογικό μας κέντρο θα λειτουργήσει τις προσεχείς ημέρες επί της οδού Σιδηροδρομικού Σταθμού 4, (πρώην Κέντρο Χρυσού)».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου