Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Άλλαξε την ατζέντα υπέρ του ο Τατούλης
July 19, 2011 ·
Με το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο άλλαξε την ατζέντα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Με το θέμα του συμπαραστάτη του πολίτη και την εκλογή του δικού του υποψήφιου ο Τατούλης κατάφερε να αλλάξει την ατζέντα και εκεί που ήταν υπόλογος στην δική του παράταξη με την παραίτηση Μαλαπάνη και τις αντιδράσεις Δεδε ήρθε και άλλαξε το σκηνικό υπέρ του.
Το κατάφερε με την εκλογή του Γιώργου Μπουλούκου στην θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της επιχείρησης στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στην παράταξη Δράκου και τις 3-4 διαρροές που έγιναν. ‘Έτσι λοιπόν εκεί που ασχολούνταν όλοι με την εσωστρέφεια στην παράταξη Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησος» οι ρόλοι αντεστράφησαν και τώρα η εσωστρέφεια έρχεται στην παράταξη Δράκου και τη «Δυνατή Πελοπόννησος»
Προφανώς και δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιμονή του Τατούλη στον Μπουλούκο αφού είχε ούτε μια ούτε δύο αποτυχημένες εκλογές αλλά πέντε. Πέντε αποτυχημένες εκλογικές διαδικασίες για να εκλεγεί Συμπαραστάτης. Στην έκτη την χθεσινή ο Τατούλης όπως μάθαμε από κύκλους του είχε κάνει τις απαραίτητες συμφωνίες. Έταξε και πάλι και έκανε την δουλειά του.
Το report24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει με ποιους έκανε συμφωνίες και αυτό που έχουμε να πούμε τώρα είναι ότι οι συμφωνίες κλείστηκαν με φόντο τις επικείμενες εθνικές εκλογές.
Οι συμφωνίες κλείστηκαν και αναζητήστε στα ονόματα που ενώ είναι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα είναι και υποψήφιοι βουλευτές.
Τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Το λάθος Δράκου
Το λάθος του Δημήτρη Δράκου είναι ότι αντί να δώσει την σκληρή γραμμή στην παράταξή του και να εκτεθεί όπως τελικά έγινε θα έπρεπε να πετάξει το μπαλάκι στους ίδιους τους συμβούλους του και να δώσει ψήφο κατά συνείδηση. Έτσι ο καθένας θα έπαιρνε το ρίσκο του και ο ίδιος δεν θα ήταν έκθετος όπως είναι τώρα αλλά έκθετοι θα ήταν οι ίδιοι οι περιφερειακοί οι οποίοι θα φαινόντουσαν πως κάνουν συμφωνίες πίσω από την πλάτη της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου