Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Δ.Καφαντάρης: Ελλιπής πληροφόρηση της επένδυσης για το λιγνίτη.(video)

Δ.Καφαντάρης: Ελλιπής πληροφόρηση της επένδυσης για το λιγνίτη.(video)
Ο Δήμαρχος Πύλου -Νέστορος Δ Καφαντάρης φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST με την Γεωργία Αναγνωστοπούλου ανέφερε ότι η επένδυση για την εξόρυξη του λιγνίτη στην περιοχή του Χωματερού έχει ελλιπή ενημέρωση τόσο στο Δήμο αλλά και στους κατοίκους που δυστυχώς δεν ξέρει μέχρι τώρα και κανένας τον Επενδυτή. Ο δήμαρχος ανέφερε ότι η πολιτική απόφαση είναι κατά της επένδυσης αλλά ξεκαθάρισε ότι εργοστάσιο δεν προβλέπετε να γίνει παρά μόνο εξόρυξη και μεταφορά στην Μεγαλόπολη του υλικού που επίσης ανέφερε ότι σύμφωνα με αυτά που ξέρει μετά την κάθε εξόρυξη θα αποκαθίσταται η περιοχή.
ο κ Καφαντάρης ανέφερε ότι οι κάτοικοι είναι εναντίον της επένδυσης πράγμα που προκάλεσε την παρέμβαση κάτοικου της περιοχής Χωματερού που είπε ότι είναι τόσο αυτός αλλά και 46 μέχρι τώρα συντοπίτες του υπέρ της επένδυσης.
Ο κάτοικος αυτός όπως ανέφερε στο τηλεφωνικό κέντρο του BEST ονομάζετε Κοσμάς Ευθύμιος τον οποίον τον αναγνώρισε ο κ Καφαντάρης και τελειώνοντας ανέφερε ότι μετά την εξέλιξη αυτή θα εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις για το καλό της περιοχής και των κατοίκων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου