Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΦΡΙΤΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! - ΣΥΝΕΝΟΧΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 321 ΔΙΣ ΧΡΕΟΥΣ!

ΤΟ ΣΠΑΕΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΦΡΙΤΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! - ΣΥΝΕΝΟΧΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 321 ΔΙΣ ΧΡΕΟΥΣ!
   Το ΣΠΑΕΙ έβγαλε πριν από έναν μήνα την αποκάλυψη που τώρα συνταράσσει την Ελλάδα για την ξέφρενη πορεία του Χρέους και το Συγκυβερνητικό Βατερλώ της Οικονομίας, που χάρη στα αποτυχημένα, άδικα και εξοντωτικά μέτρα, αντί να μειωθεί,
αυξήθηκε από πέρυσι ως προς ΑΕΠ κατά 24%!!! Όπως είχαμε πρόσφατα αποκαλύψει, με βάση τα στοιχεία όχι του Υπουργείου, αλλά της EUROSTAT, στις 22 Ιουλίου 2013, έναν μήνα πριν, το Χρέος αυξήθηκε κατά το Α΄ Τρίμηνο του 2013 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2012, κατά 24,9 δισ. ευρώ!!!
   Τώρα πια ήρθαν αναγκαστικά και τα στοιχεία του ΥΠΟΙΚ που φέρνει στη δημοσιότητα το ΒΗΜΑ της Κυριακής και μάλιστα είναι πιο ήπια από της EUROSTAT...

   Σύμφωνα λοιπόν με αυτά το Χρέος μας τώρα (παρά τα κουρέματα και τα ληστρικά μέτρα) έχει εκτιναχθεί στα 321 δισ. ευρώ (πίνακας)! Αυξήθηκε δηλαδή χάρη στην Συγκυβέρνηση και την Τρόικα κατά σχεδόν 18 δισ. απο πέρυσι!  Που σημαίνει, ότι ζημίωσαν την χώρα κατά 18 ολόκληρα δισ. μέσα σε έναν χρόνο,  τη στιγμή που έχουν κατακουρεύσει τον κόσμο, τις οικονομίες και τις ελπίδες του!
   
   ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΤΟΛΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ; 
   ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ από το χάος των μέτρων που σκοτώνουν, ΤΩΡΑ, πριν βγει η Μέρκελ!
   Καθώς για κάθε 1 δισ. ευρώ περικοπών, η οικονομία ζημιώνεται κατά 2,35 δισ.! Ο περίφημος αρνητικός πολλαπλασιαστής θανάτου που εφάρμοσε κατά "λάθος" η Τρόικα στην αφελή Ελλάδα...
   Και δυστυχώς δικαιώνεται πανηγυρικά και το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και για τον υπολογισμό με ακρίβεια των πολλαπλασιαστών θανάτου και για το μόνο αξιόλογο εδώ και δύο χρόνια Πρόγραμμα Διεξόδου και Εθνικής Αναγέννησης που έχει υποβληθεί ποτέ και οδηγεί την Ελλάδα εκατό χρόνια μπροστά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου