Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Στα...πάτρια εδάφη ,για ολιγοήμερη ξεκούραση, ο Αντώνης Σαμαράς

Τελευταία Ενημέρωση: 13/08/2013   

Μετά το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ το οποίο είχε ιδιαίτερα θετική έκβαση σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ήρθε η ώρα για τις καθιερωμένες ολιγοήμερες διακοπές.
Ο Αντώνης Σαμαράς ρύθμισε και τις τελευταίες εκρεμμότητες που είχε και αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο.
 Ο πρωθυπουργός μέχρι να γυρίσει στην Αθήνα ενδεχομένως να επισκεφθεί και το αγαπημένο του Ναύπλιο, ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του Γεωργίας.
Α.Π.
- See more at: http://www.tharrosnews.gr/news/content/%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B4%CE%AC%CF%86%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82#sthash.dCU0MPwf.dpuf                                                                                                                    Ακόμα δεν ήλθε στην Πύλο ο Σαμαράς Γράφτηκε από την 
 
Εκτακτες αλλεπάλληλες συσκέψεις κράτησαν στο Μαξίμου τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και μέχρι χθες αργά το βράδυ δεν είχε φθάσει στην Πύλο για τις διακοπές του.
Η άφιξή του είναι απροσδιόριστη και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα έλθει στην Πύλο καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμά του, εκτός της ανάπαυσης, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο θα παραστεί στην δοξολογία που θα γίνει στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα. Την επομένη σε ειδική τελετή θα αποκαλύψει μαρμάρινη επιγραφή στον λιμενοβραχίονα προς τιμήν του φίλου του ναυτικού Βελισσάριου Καραβία που έσωσε 32 άτομα κατά το ναυάγιο του Αϊριν Σερενέιτ στον κόλπο του Ναβαρίνου. Ο πρωθυπουργός ήταν τότε νέος βουλευτής και έφθασε άμεσα στην Πύλο όπου και προήδρευσε σύσκεψης μαζί με τον γενικό γραμματέα του ΥΕΝ Σαρλή για τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών του ναυαγίου. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kyvernisi/item/28042-samaras-pylos
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου