Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η ΜΠΕ (Βασιλιτσίου) και το τραγούδι του …Μηλιώκα! Ο Διδασκάλου είχε υπογράψει και άλλοι δήθεν τσακώνονταν για την…μπεεεέ! Στο τέλος θα φταίνε τα ΜΜΕ!

Η ΜΠΕ (Βασιλιτσίου) και το τραγούδι του …Μηλιώκα! Ο Διδασκάλου είχε υπογράψει και άλλοι δήθεν τσακώνονταν για την…μπεεεέ! Στο τέλος θα φταίνε τα ΜΜΕ!
      30/10/2014
30 Οκτωβρίου ´14
@. Ο Καφαντάρης (Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος-Βασιλιτσίου) έτρεχε να δεν έφτανε να εισηγηθεί …θετικά για την ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων) για την δημιουργία αγκυροβολίου στην πολυδιαφημισμένη βίλα στο Βασιλίτσι της Κορώνης, το οποίο είχε την “επιστημονική” ονομασία…έργα αντιδιάβρωσης η …γλίστρα!
@. Μέχρι που έκανε τρία (3) Δημοτικά Συμβούλια μέσα σε μια ώρα (!)
@. Ο Τατούλης και οι …Επίτροποι των επιτροπών πήγαιναν για αυτοψίες και ανακοίνωναν πως πρέπει να τηρηθεί η…νομιμότητα, χωρίς όμως ουσιαστικές θέσεις!
@. Μας είπε και το βαρύγδουπο, πως …πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στην παραλία για το λαό. Έτσι …μάλωσε (προειδοποιώντας) τον Γ. Γ της Αποκεντρωμένης, τον Διδασκάλου, για να μη …παρανομήσει!
@. Μα αυτό το προβλέπει το Σύνταγμα. Δεν χρειαζόταν …Περιφερειακή σύσταση!
@. Οι άλλοι, των Αντιπολιτεύσεων (πλην Ν. Γόντικα) απλά αντιδρούσαν στον Τατούλη για να έχουν την …αντιπολιτευτική συνείδησή τους ήσυχη. Εξάντλησαν την αντίδρασή τους μέχρι την…μη συμμετοχή τους στην “Επιτροπή”.
@. Για την …ταμπακιέρα λέξη. Ίσως λόγω …συντροφικής αλληλεγγύης και ο νοών νοείτο!
@. Ο Διδασκάλου …παραμύθιαζε τους πάντες, ενώ στο μεταξύ είχε υπογράψει την…αντιδιάβρωση η γλίστρα ή …αγκυροβόλιο. Δηλαδή το ιδιόκτητο λιμάνι!
@. Όλοι έτρεχαν για την…ΜΠΕ.
@. Έτρεχαν σαν πρόβατα βελάζοντας για την…μπεεεέ!
@. Να δείτε που στο τέλος θα φταίνε μόνο τα ΜΜΕ.
@. Όπως πάντα. Ειδικά στην Πελοπόννησο που έχουν καταφέρει οι πολιτικοί να βάζουν τα ΜΜΕ να σκοτώνονται για λογαριασμό τους!
@. Με λίγα λόγια, όλοι αυτοί, θα απολαμβάνουν το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα (με την απαραίτητη παραλλαγή) που θα τραγουδάνε τα ΜΜΕ πως…”να δείτε στο τέλος θα μας πούνε και Μ….ς”!
@. Αφού όλοι θέλανε να…εξυπηρετήσουν τη νομιμότητα και την δημιουργία λιμανιού σε περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ, προς τι όλη αυτή η φασαρία;
@. Μήπως εκμεταλλεύτηκαν την …κρίση για να πουλήσουν ακριβότερα την αντιμετώπιση της κρίσης, στον ιδιώτη ολιγάρχη;
@. Μήπως τους …βόλευε η αντίδραση στην “νομιμότητα” για να “πουλήσουν” εξυπηρέτηση;
@. Και όταν λέμε “πουλήσουν” δεν εννοούμε …υλική αμοιβή!
@. Εννοούμε ….ηθική αμοιβή! Συμπαράσταση και ζητιανεύοντας …φιλία την οποία μονοπωλούν ορισμένοι!
@. Αλήθεια εάν εμφανιστούν και κάποιοι άλλοι πολίτες οι οποίοι θα θέλουν λιμανάκια θα τους επιτρέψουν (οι Διδασκάλου, Καφαντάρης, Τατούλης, Βουδουρης, Μανώλης και κάτι μη …εκλεγμένα λιμά- περισσεύματα που παριστάνουν τους προστάτες στην αντιμετώπιση των…κρίσεων), να προχωρήσουν στην κατασκευή τους με την ίδια διαδικασία;
@. Ε ρε…αντιδιάβρωση που έχει να πέσει στην Πελοπόννησο!
@. Τουλάχιστον θα έρχονται κότερα!
http://www.farenews.gr/?p=58997

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου