Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μεθοδεύσεις κατήγγειλε ο Γόντικας

Μεθοδεύσεις κατήγγειλε ο Γόντικας                   

Μεθοδεύσεις κατήγγειλε ο Γόντικας
30 Οκτ
2014

Στο θέμα με την περιβόητη ΜΠΕ της βίαλς πάντως υπήρξε αντίδραση και από το Νίκο Γόντικα, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε από την Καλαμάτα, κατήγγειλε μεθοδεύσεις. “Πέρασαν οι προθεσμίες, αρνήθηκαν να ψηφίσουν στην πρώτη κρίσιμη συνεδρίαση το κατά της ΜΠΕ που ουσιαστικά νομιμοποιούσε όλες τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες

του καπιταλιστή στο Βασιλίτσι και με διαπαραταξιακές επιτροπές που μετά έγιναν ειδικές επιτροπές, με υπομνήματα, γενικά και αφηρημένα πράγματα, δώσανε τη δυνατότητα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση να αδειοδοτήσει το παράνομο λιμάνι στο σημείο αυτό στο Βασιλίτσι… ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
                                  « Εκφυλιστικά φαινόμενα στο Περιφερειακό Συμβούλιο»          
gontikas3Για εκφυλιστικά φαινόμενα στο Περιφερειακό συμβούλιο και στην Οικονομική επιτροπή έκανε λόγο σε συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γόντικας τονίζοντας ότι σημαντικά θέματα έρχονται προς συζήτηση χωρίς εισήγηση και συνήθως μετά τα μεσάνυχτα. Χαρακτήρισε αμαρτωλές τις Αναπτυξιακές Α.Ε και κυρίως τις «Πελοπόννησος Α.Ε» και «Πάρνωνας Α.Ε» και ζήτησε για άλλη μια φορά να δοθούν στοιχεία για την λειτουργία τους. Ο κ. Γόντικας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της  ΜΠΕ του αγκυροβολίου στο Βασιλίτσι και μίλησε για μεθοδεύσεις και διαδικασίες που έδωσαν την δυνατότητα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση να αδειοδοτήσει το συγκεκριμένο έργο. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η απόφαση να βρεθεί φόρμουλα προκειμένου η περιοχή να είναι ελεύθερη και για τους πολίτες , δεν θα διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, υποστηρίζοντας την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσες να προχωρήσει το πρωτόκολλο κατεδάφισης.
Τέλος ο κ. Γόντικας κάλεσε τους πολίτες στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που θα γίνει 1η Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα  με επίκεντρο τα μέτρα ανακούφισης των ανέργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου