Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

σε δεύτερη μοίρα η βελτίωση του δρόμου Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη, ιδιαίτερα το τμήμα Σουληνάρι - Πύλος, το πιο δύσκολο με τις πολλές στροφές, καθώς υπολείπονται υποστηρικτικές μελέτες, που απαιτούν σημαντικό κόστος και πολύ χρόνο.

Μέσα στο 2015 η δημοπράτηση του Ριζόμυλος - Καλαμάτα 
 
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Μέσα στο 2015 η δημοπράτηση του Ριζόμυλος - Καλαμάτα
 
Μέσα στο 2015 θα δημοπρατηθεί από το υπουργείο Υποδομών το έργο του νέου δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος, με χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ. Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Υποδομών, το έργο αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και το υπουργείο, που προωθεί την πλήρη οριστικοποίηση των μελετών και τα τεύχη δημοπράτησης.

Το κόστος της υλοποίησης του δρόμου μήκους 15 χιλιομέτρων, εκτιμάται στα 100 εκ. ευρώ, από τα οποία τα 20 εκ. υπολογίζεται να διατεθούν για τις απαλλοτριώσεις.

Με την προώθηση του έργου αυτού περνάει σε δεύτερη μοίρα η βελτίωση του δρόμου Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη, ιδιαίτερα το τμήμα Σουληνάρι - Πύλος, το πιο δύσκολο με τις πολλές στροφές, καθώς υπολείπονται υποστηρικτικές μελέτες, που απαιτούν σημαντικό κόστος και πολύ χρόνο. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/ypodomes/item/47552-rizomylos-kalamata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου