Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Μνημονιακά αδιάβαστοςκαι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωποςτης Ν.Δ. Κ. Μαρκόπουλος


«ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ», ΕΙΠΕ
Μνημονιακά αδιάβαστοςκαι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωποςτης Ν.Δ. Κ. Μαρκόπουλος:02/02
Ούτε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος έχει διαβάσει το.. μνημόνιο, όπως παραδέχθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση και αφού ελάχιστη ώρα πριν είχε τραβήξει τον εξάψαλμο για τα όσα είχε πει για το ίδιο θέμα πριν λίγες ημέρες ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης.
Μάλιστα, ο κ. Μαρκόπουλος, απάντησε όταν ρωτήθηκε ότι «σε δύο ημέρες δεν θα μπορούσε να διαβάσει το μνημόνιο», αλλά… «τους αναλύθηκε πλήρως από το οικονομικό επιτελείο της Ν.Δ.»!
(ΣΧΟΛΙΟ: Δηλαδή και δεν το διάβασε, άρα δεν έχει ιδία αντίληψη ΚΑΙ εκφράζει την άποψη κάποιου άλλου (του οικονομικού – κομματικού επιτελείου), που μπορεί να το διάβασε, μπορεί και όχι… Άρα δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα και η αντίληψη του καθενός, όπως προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, αλλά η κομματική γραμμή, ανάλογα με τα…ταχύρυθμα κομματικά σεμινάρια, που παρακολουθούν. Μεταξύ μας, αυτό εξηγεί και γιατί ακούμε από όλους τα ίδια: Στα κομματικά σεμινάρια είναι άριστοι και επιμελείς μαθητές! Τα μαθαίνουν παπαγαλία!).
Κατά τα λοιπά ο κ. Μαρκόπουλος, παραχώρησε μια τυπική κομματική συνέντευξη, με έμφαση στις επερχόμενες εκλογές και τη νίκη που θέλει η Νέα Δημοκρατία. Κατηγόρησε τις πολιτικές του ΠαΣοΚ, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή υποφέρουμε περισσότερο από τη λύση που έδωσε η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και όχι από την ίδια την κρίση.
Υπογράμμισε ότι η Ν.Δ., αυτή τη στιγμή έχει «καλύτερη ομάδα» και «ικανότερο καπετάνιο», παραπέμποντας και στις δημοσκοπήσεις, που θέλουν τη Ν.Δ. να προηγείται. Ευχήθηκε φυσικά αυτοδυναμία στο κόμμα του και είπε ότι η Ν.Δ. επιμένει για εκλογές στις 8 Απριλίου, αλλά δεν έχει αντίρρηση να γίνουν και νωρίτερα.
Ερωτηθείς για τη συμπλήρωση των εθνικών ψηφοδελτίων του κόμματος , ο κ. Μαρκόπουλος μίλησε για πληθώρα υποψηφίων, σπεύδοντας να επισημάνει πως ακόμα και όσοι έχουν φιλοδοξίες, αλλά τελικά δεν επιλεγούν για τα ψηφοδέλτια (αφού θα επιλεγούν μόνο οι καλύτεροι, όπως είπε) η Ν.Δ. θα τους αξιοποιήσει.
Πάντως, θέλοντας να περάσει και το δικό του μήνυμα, είπε ότι οι έξυπνοι υποψήφιοι, έχουν ήδη βγει στην κοινωνία και στους πολίτες και δεν κάθονται στα γραφεία!
Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου