Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Μάθανε πως … πουλιόμαστε, πλάκωσε κι ο Φούχτελ!

 7/09
«Μάθανε πως πουλιόμαστε και πλακώσανε οι μαυραγορίτες για να μας σώσουν» αναφέρει μεταξύ άλλων δελτίο τύπου του ΖΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, σχολιάζοντας την επίσκεψη Φούχτελ στην Τρίπολη (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).
Και συνεχίζει: «Η Πελοπόννησος είναι φιλέτο για τα δόντια των Γερμανών αποικιοκρατών και ο τοποτηρητής των Γερμανών ήρθε να διερευνήσει τις προθέσεις των τοπικών αρχόντων να υποταγούν στις ορέξεις τους».
---------
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Τρίπολη έκανε την εμφάνισή του ο κ. Φούχτελ ο απεσταλμένος της κ. Μέρκελ ο οποίος περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και φυσικά συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και άλλους παράγοντες.
Μάθανε πως πουλιόμαστε και πλακώσανε οι μαυραγορίτες για να μας σώσουν.
Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου δυστυχώς έχει σαν βάση την εξυπηρέτηση των υποτιθέμενων ξένων επενδυτών, που δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι όλοι αυτοί έρχονται για να αρπάξουν τον πλούτο της χώρας και όχι για να μας βοηθήσουν να βγούμε από την οικονομική κρίση.
Ο κ. Φούχτελ, οργώνει κυριολεκτικά την Ελλάδα και ασχολείται με θέματα ανάπτυξης, τις γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα και είναι γνωστό ότι αφήνει να διαρρεύσει ότι μεταξύ των άλλων η ενασχόλησή του είναι η διερεύνηση για την δημιουργία των ΕΟΖ στην Ελλάδα.
Ο κ. Φούχτελ συνδέεται άμεσα με το πρόγραμμα «Ήλιος» δηλαδή το πρόγραμμα επένδυσης σε φωτοβολταϊκά από Γερμανικά συμφέροντα με τη χρήση των εθνικών αναπτυξιακών εργαλείων ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος και ΕΤΕΠ.
Δυστυχώς όπως έχει διαφανεί κατά τις επισκέψεις του κ. Φούχτελ στις προαναφερόμενες περιοχές υπάρχουν παράγοντες τοπικών κέντρων υποτέλειας που επιθυμούν να διευκολύνουν τους «επενδυτές», έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί τους, προκειμένου να ξεπουληθούν οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι της ελληνικής περιφέρειας.
Η Πελοπόννησος είναι φιλέτο για τα δόντια των Γερμανών αποικιοκρατών και ο τοποτηρητής των Γερμανών ήρθε να διερευνήσει τις προθέσεις των τοπικών αρχόντων να υποταγούν στις ορέξεις τους.
Οι πολίτες της Πελοποννήσου δεν θα ανεχτούν καμία υποχώρηση και καμία καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.
Δεν θα δεχτούμε να γίνουμε το προτεκτοράτο της Μέρκελ και του Φούχτελ.
Καλούμε τις τοπικές αρχές, τους φορείς της Τρίπολης και όλης της Πελοποννήσου να σταθούν με αξιοπρέπεια τιμώντας τον τόπο τους και να δείξουν την έξοδο στον κ. Φούχτελ.
Το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου