Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

«ΕΣΥ ΚΟΒΕΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΥΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ!»

Καλαμάτα: Γιούχαραν τον Λυκουρέντζο
και του τα έψαλλαν!

 7/09
Τα άκουσε για τα καλά σήμερα στην Καλαμάτα, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας, το οποίο επισκέφθηκε προκειμένου να εγκαινιάσει τον αξονικό και τον μαγνητικό τομογράφο.
Από το πρωί είχαν στηθεί όλοι και τον περίμεναν και δεν του τη χάρισαν. Μάλιστα, την ώρα που έκοβε την κορδέλα, παρευρισκόμενη του φώναξε με νόημα: «Εσείς κόβεται κορδέλες και εμείς δεν έχουμε όχι υγεία, αλλά ούτε χαρτί υγείας». Τα άκουσε για τις περικοπές,για την υποχρηματοδότηση και για τη υγεία που πλέον δεν υπάρχει.
Επεισόδιο,όμως δημιουργήθηκε και με το Δήμαρχο Καλαμάτας, ο οποίος σηκώθηκε και έφυγε από τα εγκαίνια, μαζί με όλους τους αντιδημάρχους και τους συμβούλους του Δήμου, διότι κατά την κεντρική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας κανείς δεν τον προσφώνησε, ούτε το έδωσε το λόγο. Έτσι, αποφάσισε να φύγει μουρμουρίζοντας και «χώνοντας μπινελίκια» στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Μπέζο που τον αγνόησε.
Πάντως, ο κ. Λυκουρέντζος έκοψε, τελικά, την κορδέλα των εγκαινίων, ενώ επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Καλαμάτας, το παλιό Νοσοκομείο της πόλης, αλλά και άλλες μονάδες, που εποπτεύονται από το Υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου